GIVEAWAY AKHIR TAHUN BLOG HASRUL HASSAN

GIVEAWAY AKHIR TAHUN BLOG HASRUL HASSAN | Yaa jarang-jarang sekali Sis ko nak join giveaway tau, tapi untuk kali ini Sis sangat teruja nak join giveway dari pemilik dan sifu SEO siapa lagi kalau bukan blogger Hasrul Hassan admin/author blog hasrulhassan.com.

Korang semua pun boleh join, mudah dan simple aje cara nak menyertainya. Mana tau kan, kotlah rezeki, korang akan dapat wang tunai dan juga template blogger premium secara percuma!

Yang bestnya Hasrul Hassan sendiri yang akan mengodeh dan mengeditnya untuk korang! Kompom SEO trafik dan iklan adsense meletop woo..

So korang, apalagi, jom lee join!


Syarat nak sertai giveaway ini adalah seperti berikut:

Nak join? Klik SINI 

Hasrul Hassan ni Sis kenal hanya dalam dunia blogging, tapi tidak pernah lagi bertemu dengannya secara face to face. Blog dia banyak jadi rujukan pada blog Sis mengenai SEO dan juga panduan/tips menulis.

Serius sangat Sis katakan, banyak perubahan trafik dari segi penulisan, SEO atau apa saja yang di blog Sis, Sis banyak cari rujukan di blog Hasrul Hassan. Dari Sis tak tau apa itu SEO, sampai kesudahnya sekarang Sis tau apa itu SEO dan cara juga bagaimana nak naikkan trafik blog.

Cumanya antara rajin dengan tak rajin aje korang nak buat. So kalau korang ada masaalah mengenai trafik atau sebaginya mengenai blog, jadikan blog Hasrul Hassan sebagai rujukan korang, fahamkan, dan hadamkan betul-betul, insyaAllah sikit-sikit korang akan faham.

Kalau tak faham juga, boleh je PM Hasrul Hassan dan bertanya, dia tak lokek ilmu, cuma ada certain ilmu, ko kenalah bayo ye, bukan free-free je nak bagi hehehe.

InsyaAllah satu hari nak juga bertemu dengannya, boleh 'korek' lagi ilmu blogging dengannya..
Terima kasih HH kerana banyak membantu Saya.


P/S: Macam nak tukar template je rasanya..

20 comments:

  1. ilmu yang bagus perlu berbayar...

    nanti kita akan hargai ilmu tersebut sebab dah keluarkan kos

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa @MrHanafi, bukan lokek ilmu, tapi mereka juga belajar cari ilmu, makanya orang yang ada ilmu lebih, boleh buat cari rezeki...

      Delete
  2. Semoga berjaya dan menang kak lin. Aaminn

    ReplyDelete
  3. JALAN2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html

    ReplyDelete
  4. Good luck! singgah dari join GA yang sama

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.