WORDLESS WEDNESDAY - TOPPEN SHOPPING CENTRE KINI DI BUKA!

WORDLESS WEDNESDAY - TOPPEN SHOPPING CENTRE KINI DI BUKA! | Yaaa satu lagi shooping mall di Johor di buka hari ini. Toppen Shopping Centre bersebelahan dengan bangunan IKEA kini di buka hari ini 13 November 2019.

So korang yang berdekatan jom memeriahkannya!
Sis akan berada di sana dari pagi sampailah ke malam, hehehe..

Nanti Sis update ya ...



Facebook : Toppen Shopping Centre 


P/S: Korang yang ke sana, jangan lupa guna hashtag #JelesEk ! Jumpa di sana di sana...

10 comments:

  1. perghhh besaq jugak ye. jenuh jalan2 pusing2 bakar kalori. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa besar sangat @Umi, lebih dari 300 kedai yang ada dalam tu...boleh sesat jalan..

      Delete
  2. wahhh besar dan luas nya kak, sebelah dengan ikea lak tu... memang sesuai sangat lah pakej kalau shoping situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa @Norhidana, besar dan luas, semua adaa...jalan kalau tak ingat, boleh sesat cari mana park kereta hahahaha

      Delete
  3. Patutlah makcik-makcik PC dengan sepupu-sepupu PC sibuk je mereka..asyik cakap nak shopping tempat barulah..itulah..hurmmmm.hehehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehee yaaa @PC, sini laaa tempatnya hehehe

      Delete
  4. besar betul shopping mall kat sana, tak perlu ke kolumpo. kat jbharu sendiri dh ada macam macam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyaaaa @Nik, tu baru satu, coming soon ada 2 lagi nak bukak besar punya...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.