LIRIK LAGU CINTA ATAU PROPA - MICHAEL ANG

LIRIK LAGU CINTA ATAU PROPA - MICHAEL ANG | KORANG dah dengar? Terkini penerbit dan pengarah sensasi, Michael Ang turut mengikut jejak langkah pasukan ‘bukan penyanyi bertauliah’ itu apabila muncul dengan lagu nyanyian sendiri. Tiba-tiba gempar dengan kehadiran single perdananya, Cinta dan Propa, Michael langsung berbangga dengan pencapaian tersebut.

Michael atau nama lengkapnya, Michael Ang Hai Swee mengakui, suaranya mungkin tidak sesedap seperti suara penyanyi profesional lain, namun tidaklah teruk hingga boleh membuatkan pendengar ‘muntah’ ketika mendengar nyanyiannya.

Composer: Killa Driz
Lyricist: Killa Driz
Producers: Killa Driz & Hafiz Hamidun

Lirik Lagu Cinta Atau Propa - Michael Ang

Lirik Lagu Cinta Atau Propa - Michael Ang 

(Pre-chorus) 
Tak perlu Cuba, 
Buang masa, 
Kau curiga 
Tak berubah, 

Yang ku anggap benar, 
Sebenarnya hanya dusta, 
Apa erti cinta? 

(Chorus)
Panas bila ku dengar nama ku yang kau hangatkan, 
Panas bila ku lihat watakmu yang tak berubah, 
Apa yang kau mahu buktikan? 
Segalanya ku takkan percaya, 
Cukup-cukup sudah, 
Benarkah cinta atau propa? 

(Panas panas)
Benarkah cinta atau propa? 
(Panas panas) 
Cinta atau propa? 
(Panas panas) 
Cinta atau propa? 
(Panas panas) 
Cinta atau propa? 

Verse 
Kamu harus ambik masa, 
Bukalah mata, lihat dunia
Jangan gelojoh dengan cinta, 
Tak perlu pura-pura, 

(Pre-chorus) 
Tak perlu Cuba, 
Buang masa, 
Kau curiga 
Tak berubah, 
Yang ku anggap benar, 
Sebenarnya hanya dusta, 
Apa erti cinta, 

(Chorus)
Panas bila ku dengar nama kau yang ku hangatkan, 
Panas bila ku lihat watakmu yang tak berubah, 
Apa yang kau mahu buktikan? 
Segalanya ku takkan percaya, 
Cukup-cukup sudah, 
Benarkah cinta atau propa? 

(Panas panas)
Benarkah cinta atau propa? 
(Panas panas) 
Cinta atau propa? 
(Panas panas) 
Cinta atau propa? 
(Panas panas) 
Cinta atau propa? 

Verse 
Ku Cuba berikan kau ruang utk cinta, 
Jangan propa, 
Tak perlu pura-pura, 
Cukup sudah, 
Lupakan segalanya, 

(Chorus)
Panas bila ku dengar nama kau yang ku hangatkan, 
Panas bila ku lihat watakmu yang tak berubah, 
Apa yang kau mahu buktikan? 
Segalanya ku takkan percaya, 
Cukup-cukup sudah, 
Benarkah cinta atau propa? 

(Panas panas)
Benarkah cinta atau propa? 
(Panas panas) 
Cinta atau propa? 
(Panas panas) 
Cinta atau propa? 
(Panas panas) 
Cinta atau propa?



P/S: Suara dia okay jer, muzik dia pun best... biorlah dia nak nyanyi ke kann..ada sapa nak buatkan Sis lagu? 😜

4 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. fuyyoooooo..... dia ni pun nk jadi penyanyi kah?? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ko dah dengar ke? Not bad gak suara dia...

      Delete
  2. aiyoo... jadi pengkritik kat twitter dah la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kali ni dia bior orang pulak kritik dia Yan..

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment