WORDLESS WEDNESDAY - KARI KAMBING 40 HARI

WORDLESS WEDNESDAY - KARI KAMBING 40 HARI | RASANYA hampir dua tahun kot Sis tak ke Restoran Kari Kambing 40 Hari ni, ini pun sebab kebetulan sekali jalan masa on the way ke Ipoh baru-baru ni. Entah apa angin Suami mengajak singgah makan di sini, siap gigih pusing balik u-turn masuk jalan lama tu hehehehe.. 

Maybe sebab bila toleh dari highway, orang tak ramai pagi tu, itu yang buat Suami nak singgah, kebetulan kami belum sarapan. Sis makan nasi kari kambing share berdua dengan Suami. Then Suami ada beli roti canai kosong plak cecah kari kambing, perghh kekeyangan kami pagi tu. Sedap dari dulu sampai sekarang. 

Restoran Kari Kambing 40 Hari 
Air Hitam- 86100 Yong Peng Johor, 
Jln Besar, 83700 Yong Peng, Johor

Restoran Kari Kambing 40 Hari

Restoran Kari Kambing 40 Hari

Restoran Kari Kambing 40 Hari


P/S: Sis suka kawalan SOP mereka di sini, semuanya dalam keadaan terkawal dan terjaga walaupun orang ramai.. 

8 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. biasa lalu tengok je kalau balik ke kl tak pernah singgah huhuhu... penuh sentiasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, itulah kebetulan lalu, ehh tengok kosong, tu yang singgah...

      Delete
  2. teringin nak singgah, belom berkesempatan lagi. haha

    ReplyDelete
  3. selalu lalu nmpk klt tepi hway tp x tersinggah... lauk dia kambing je ke eh? hahahha ayam takde eh :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lauk ayam ada juga Ret, cuma femes dia kambing tu lerr.. ada je orang makan ayam...

      Delete
  4. hari tu lalu, hujan-hujan pun ramai orang. siap berpayung masing-masing.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tak pernah kosong situ, penuh ajerr, hrtu mybe awal, tu yang kosong Mar..

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment