WORDLESS WEDNESDAY - NASI KANDAR POKOK KETAPANG

WORDLESS WEDNESDAY - NASI KANDAR POKOK KETAPANG | KALAU dah sampai ke Penang, apalagi, jangan lupa dan jangan sesekali tidak mencuba Nasi Kandar. Merata sana sini semua jual Nasi Kandar. Tapi di sebabkan Sis stay di Teluk Bahang area Batu Feringgi, so anak kata kita cubalah Nasi Kandar Pokok Ketapang. 

Mulanya nak ke Nasi Kandar Hamidiah, sekali kuss semangattt... panjang gilerr beratur, so nak taknak okaylah makan di Nasi Kandar Pokok Ketapang aje la, lagipun tempatnya tak jauh dari Hamidiah tu, jalan kaki jer. Memasing beratur pilih lauk memasing, sekali sampai meja, haa amekkaww.. lupakan diet mu. Overall, memang sedap dan okaylah biasa-biasa ajer, sama macam Nasi Kandar As-Safa Bandar Seri Alam ni jer hahahaha.. 

Nasi Kandar Pokok Ketapang
38, Lorong Hutton, 10050 George Town, Pulau Pinang
Operation hours: 7am - 8pm Daily

Nasi Kandar Pokok Ketapang


P/S: Pelik ekk, memana restoran Nasi Kandar, memang beratur panjang, ermmmmm... 

14 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Makan nasi kandaq tak sahlah tak beratoq!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann Kak, sana sini, kat Johor pun sama beratoq panjang hahahaha

      Delete
  2. Sedapnya..lama tak makan nasi kandar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, sesekali bolehlah Faizzah, kalau selalu, pengsannnn..

      Delete
  3. rugi ler jalan-jalan kena diet..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tau takpe, inikalilah kannn hampeh...

      Delete
  4. Dah tak jadi wordless wednesday dah ni. hihi..Uishh nasi kandar camni mahu tersandar lepas makan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha terus panjang cakapnya ek bila nengok Nasi Kandar hahahahaha

      Delete
  5. kedai nasi kandar dan beratur memang tak dapat dipisahkan yek

    ReplyDelete
  6. Abang sepupu PC duduk Penang..boleh dikatakan kerap makan nasi kandar..dan setakat ni dia cakap belum pernah lagi datang jadi orang pertama..dan belum pernah tak beratur..hahahahah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada tanya tak Kak, yang beratur tu, orang dia ke atau orang luar ekk.. panjang gilerr beraturnya..

      Delete
  7. Sedapnya...lama dah teringin nasi kandar ni tapi rezeki tak sampai lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, kalau di Johor dah banyak menjual Nasi Kandar ni..

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment