WORDLESS WEDNESDAY - PINGGAN NINSO

WORDLESS WEDNESDAY - PINGGAN NINSO | DAH lama dah viral pinggan Ninso gini, tapi ini kali baru terbukak mata nengok dan membelinya, sebelum ni duk pegang je tapi tak teringin nak membeli. Entah macam mana, semalam keluar dengan kawan, sekali toleh, terus jatuh cinta pandang pertama hahahaha.. 

Belilah 3 design ni, sebab suka kombinasi warna biru dan putih dia tu.. tapi yang menyakitkan hatinya, bawa balik, pinggannya sumbing.. tu laaa cakap orang tua taknak dengar, kan dah sumbing pinggan aku, huhuhu.. Rasa macam nak drive pi Madam King's je laaa hehehehe.. 

Pinggan Viral Pinggan Ninso


P/S: Harini nak masak Sup Ekor, permintaan En Suami ❤

14 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. pinggan viral ni mmg cantik2 coraknya...rambang mata kalau nk pilih...color pn pelbagai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyerr Mama, cantik giler semuanya, rambang mata nengokkk

      Delete
  2. Cantik dan murah kan....eh...rasa nak beli plak laaa

    ReplyDelete
  3. PH pun ada beli hari tu, warna biru + kuning...
    Pinggan cantik, mood nak maskan pun bertambah hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli saje untuk props amik gambar dan hidang, sesekali guna lain design, mood tu naik sikit hahaha

      Delete
  4. cantik semua mangkuk tu kak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyerr Dana, tu beli 3 jer, duk tahan mata masuk Ninso hahaha

      Delete
  5. hari tu pun baru beli hahaah…ngeri masuk situ nak-nak kalau pinggan mangkuk baru masuk uii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kat Kota Masai tu banyak gilerr ko, aku tahan nafsu, kalau tak habis ku borong pinggan viral Ninso ni hahaha

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment