29th MAC : HAPPY BIRTHDAY TO YOU KAK CIK YANA

29th MAC : HAPPY BIRTHDAY TO YOU KAK CIK YANA | "Happy Birthday To You, Happy Birthday to You, Happy Birthday To Adik Yana....Happy Birthday To You" ...

Happy birthday sayang Emak (anak no 2) yang ke 23tahun. Moga dengan tambahnya umur setahun lagi, makin bertambah kematangan dan bertambah peningkatan ibadah dan sentiasa di rahmati Allah swt ..

Doa Emak, Ayah dan juga Kakak dan Amat sentiasa tidak pernah putus buat Adik. Kami sayang Adik. Adiklah yang selalu jadi penghibur dalam keluarga, paling manja, paling berdikari, pandai masak, pandai berjimat, suka belanja Kakaknya dan Adiknya Amat, suka belikan Emak dan Ayah sesuatu dan paling suka buat surprise. 

Bagi Emak adik anak yang baik dan paling hormat orang tua dan disenangi semua orang. Kakak dan Amat juga pun sama. Korang bertiga saling berkasih sayang, dan jarang bergaduh. Selalunya Adiklah yang banyak mengalah dalam segala hal. Dan Adik juga paling banyak mendengar keluhan Emak dan masaalah Emak..

Hari ini Adik 23tahun...masa kejap je berlalu. rasa macam baru je teran Adik dalam TEKSI Yerr, Sis bersalin dia dalam Teksi, korang klik dan baca hahahahaha.. Apa-apa pun, moga Adik sentiasa tersenyum, bahagia dan berjaya dalam apa jua yang Adik minat. 

KAMI sayang Adik 💓


KAMI pun sayang Kak Chik juga hahahahaha...

Sibuk je budak dua orang ni hahahaha..

'Kak Chik' tu panggilan nama Yana kalau budak Mia dan Danny ni panggil. Kang kalau jumpa asyiklah 'Kak Chik, Kak Chik' agaknya sebab Kakak Yana tu kecik hahahaha..maklum beranak dalam TEKSI hahahahaha...


29hb Mac ...Happy Birthday anakku Yana..

Mana gambar Yana? Tunggulah...baru nak celebrate ini malam, klik ayat TEKSI tu, ada gambar Yana, tapi tu gambar lama hehehehe . Tunggu lepas celebrate, Sis up gambar kami terbaru kakakakakah ..

Dalam tiga orang anak, Yana nilah yang ramai kata sama mukanya dengan Sis...sama tang mana pun tak tau hahahaha...tapi memang anak Emak, tapi manja melebih kat Ayahnya ermmm.. 💖

Harini kita sambut birthday dia, dia ada permintaannya sendiri. 
Kita tunggu...hehehehe





P/S: Yana kata, ramai tanya, 'bila nak kawin?'..ermm kalau boleh Emaknya taknak kawinkan semua anak-anaknya huhuhu sedih tau !! 


14 comments:

  1. Dah bau nasi minyak dah ni!! Hepi besday adik!! Kak ret tgk adik..sama sama je kak ret tgk diri sendiri.. eh tetiba..kan mak kann 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahah syyyhhhhh....
      Makaseh @Retna...ye laaa anak no2 kann hahahahaha

      Delete
  2. Sanah helwah Yana..sentiasa menjadi hambaNYA yang qanaah,wasatiah dan istiqhamah ya..jadi juga saham terbesar untuk emak dan ayah dunia akhirat.Nanti sama-sama pimpin tangan ke syurga Allah SWT.Aamiin.

    ReplyDelete
  3. Hepy bday yana.. Semoga sihat selalu dan menjadi anak solehah.. amin..

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Yana, ala kak..Yana kecik lagi..jangan la kawenkan dia dulu...bagi dia merasa bekerja dan pegang duit sendiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makaseh @Suria..
      Huhuhu sedih SA kalau anak dah mula merancang perkahwinannya..nak taknak jodoh dah sampai..kenalah juga melepaskannya ...nanti Sis jemput yer hehehehe

      Delete
  5. adik yana ni sebijik macam perangai ain kot. hahahahhaa... mungkin sifat anak no2. kah! macam kite kann selalu jee tadahhh hidung bau kentutt sis lin kan... hahahahhaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ye lerr anak no2, sama juga macam Kak @Retna tu juga @Farahain heheheh...
      Tang kentut tu takpe...amik aura hahahaha

      Delete
  6. Baru nak ucap Happy Birthday pd Adik Yana lepas tu terus tergelak tengok dua budak itam kat bawah tu. Dahlah hitam, cute pulak, hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha budak dua orang tu pun sibuk nak interframe juga hahahaha....apa-apa pun makaseh Kak @Seri....

      Delete
  7. pibeday yana!!! nanti kita belanja brownies!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yayyyy..Omaknya pun nak jugaaa @Sunah...makaseh :)

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.