PETI UBAT MINI DARI TRAVELLERS_RESCUE KIT - TRAVEL SMART TRAVEL SAFE

PETI UBAT MINI DARI TRAVELLERS_RESCUE KIT - TRAVEL SMART TRAVEL SAFE | Yer peti ubat mini, mesti korang rasa teruja kan membacanya, termasuk Sis pun. Masa mula tengok benda ni, terus terfikir, selama ni pergi travel, tak fikir pun nak ada benda macam ni. Yang selalunya buat, hanya bawa panadol dan minyak angin aje, yang ubat lain memang tak rasa nak bawa.

Dengan adanya Rescue Kit dari Travellers_Rescue Kit ni, dah jadi mudah dan senang nak travel. Just masukkan aje dalam bag, tidak makan ruang, dan lengkap semuanya dalam satu bekas. Ubat-ubat yang di dalam tu pun, yang memang biasa akan kita makan atau bila sakit kita perlukan ubat tu.

Serius memang bagus benda alah ni. 


Thank You Travellers_Rescue Kit yang memperkenalkan peti ubat mini ni. 


Rescue Kit 
Travellers First Aid Kit
Travel Smart Travel Safe .

Tengok, kecik aje kan bekasnya kan? Memang sangat senang nak bawa ke sana sini. Kalau tak travel pun, boleh je korang simpan dalam kereta, dalam bag sepanjang masa. So bila berlaku kecemasan, ada gunanya kan. Ingat! Sakit tidak bagi signal ya. 


4nos of Paracetamol 500mg - treats headache and fever
4nos of Cetirizine HCl 10mg - treats allergy and cold
4nos of Loperamide HCl 2mg - treats diarrhea and bloating
4nos of Prochlorperazine Maleate 5mg - treats nausea, vomiting and dizziness
4nos of Aluminium Hydroxide / Magnesium Trisilicate 250mg, Simethicone 30mg - treats heartburn and stomach upset
2nos of Oral Rehydration Salts 5.145g - treats dehydration

Sangat mini. Muat dalam satu bekas bekalan untuk waktu kecemasan. Korang boleh baca dan pastikan nama ubat-ubat tu jika korang rasa was-was. Rasanya nama-nama ubat tu, yang biasa kita guna, dan kita sendiri pun tidak simpan panadol dalam bag kan? Hehehehe. 

So korang mesti ada benda ni dan simpan untuk kegunaan sendiri ketika travel atau berada di luar rumah. Sis sudah ada, korang pun perlu ada okay!

Korang boleh dapatkannya di instgaram mereka. Dan follow mereka untuk bertanya dan membelinya. Harga tidak mahal, hanya RM 24.90 SAHAJA!  sangat berpatutan kan. Sekali dengan bekas kecil tu ha.

Dapatkannya di instagram : Travellers_Rescuekit  
Atau email kepada travellers_rescuekit@gmail.com untuk sebarang pertanyaan.






P/S: Makin lama memang makin banyak benda yang menyenangkan kita. So kita tak payah susah-susah okay.


PETI UBAT MINI DARI TRAVELLERS_RESCUE KIT - TRAVEL SMART TRAVEL SAFE PETI UBAT MINI DARI TRAVELLERS_RESCUE KIT - TRAVEL SMART TRAVEL SAFE Reviewed by Sis Lin on Sunday, March 03, 2019 Rating: 5

8 comments:

  1. wahhh.. senang ni kalu jatuh sakit masa travel takyah susah2 cari farmasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Kak @Seri, senang nak bawa ke mana-mana kan...

      Delete
  2. Senang bila ada kit macam ni. Kadang travel sendiri biasa bawa panadol je. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup setuju @Skumber Lady, kita sendiri kadang pun bawa panadol aje kan...

      Delete
  3. alahai comel betul peti ubatnya...walaupun kecik, tapi sangat mudah dibawa ke sana sini kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khennnn @Sunah, nanti boleh beli ya...murah aje tu...

      Delete
  4. Eeeee,, comelnyaa packaging diaaa.. 😍😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khennnn @Farahain, apalagi, silalah beli ya ...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.