GIVEAWAY : ROAD TO 8 MILLION PAGEVIEW

GIVEAWAY : ROAD TO 8 MILLION PAGEVIEW | Wowwww tahniah buat Ibu Dilah yang blognya bakal menjejak ke angka 8 million ko. Phewww, Sis ko baru menjejak 3 million, dia dah nak ke 8 million, syabas!!. Tu laa kan, memasing ada keistimewaan tersendiri dalam blog memasing. Ada 'sesuatu' yang pembaca suka datang mencari dan membaca blog sesaorang. Bukan kata blog tu femes ke tak femes ke, tapi bila kena gaya penulisan kita, tentu-tentunya mesti ramai yang datang membaca. Malah berulang alik datang semula. 

Banyak Sis ko nak belajar dan mula kaji selidik hahahaha. Bukannya apa, untuk ilmu sendiri juga. Untuk blog sendiri juga. Cari mana bagus dan tak bagusnya blog kita. Nanti PV jatuh ke mula salahkan diri sendiri, jangan macamtu, kita cari jalan untuk naikkan PV dan naikkan lagi mutu gaya keunggulan blog kita tu. *eh macam iklan Marlboro pulak hahaha.

Oii dah laa, mulalah Sis ko kalau dah mula menaip, memang membebel manjang kang, terus jadi "giveaway aunty paling kepoh" jadinya hahahahaha. Dah korang baca di bawah ni, cara dan macam mana nak join Giveaway tu yer. Mana tau rezeki korangkan, menang hadiah misteri utama tu. 

Agak-agak, hadiah misterinya periuk Noxxa tak? Ke Philips Iron ek hahahaha. 
*Menjeling Ibu Dilah 😝



1) Wajib follow blog ini www.ceriteraibu.com
2) Wajib follow IG : afdilah17 dan gajet_ibu_moden
3) Wajib like/follow facebook : norafdilahlias , ceriteraibudotcom & GajetIbuModen 
4) Buat 1 entry bertajuk “Giveaway Road to 8 Million Pageview” dan backlink kan banner ke entry ini.
5) Tinggalkan komen dan link entry korang di ruangan komen di bawah..


Hadiah Giveaway

Nak tahu apa hadiahnya?? Buat masa ini, Dilah ada 2 hadiah yang menanti peserta disamping bloglist Dilah nanti. Tapiiii.. jika lebih ramai yang menyertai giveaway ini (lebih 50orang), InsyaAllah Dilah akan menambah bilangan hadiah nanti.

1) 10 blog akan dipilih untuk diletakkan dalam bloglist blog Dilah.
Bloglist ni tak pasti sampai bila, kalau Dilah terlebih rajin mungkin 3 bulan sekali akan tukar. Atau mungkin juga setahun sekali.. So jangan lepaskan peluang untuk dipilih masuk dalam bloglist Dilah nanti ye..

2) 2 hadiah misteri kepada 2 orang peserta.


Okay GOOD LUCK semua orang ! ..





P/S: Sepanjang 11 tahun menulis, Sis ko belum pernah buat giveaway, rasa macam nak buat, tapi ermmm...tunggulah pageviews 10 million hahahahaha ..


GIVEAWAY : ROAD TO 8 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY : ROAD TO 8 MILLION PAGEVIEW Reviewed by Sis Lin on Thursday, March 14, 2019 Rating: 5

22 comments:

  1. Replies
    1. InsyaAllah..jom join sekali @PC ...ke dah join ?

      Delete
  2. Sila la buat.. hahaha ako org pertama join 😜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah silalah tunggu PV ke 10 juta yer @Retna hahahaha

      Delete
    2. lambat lagi arrr...... huhu mereput ako nak tunggu ni hahaa

      Delete
    3. Kakakakah bukan mereput lagi, silap-silap dah tua, tak kowser nak update blog weiii @Retna ..

      Delete
  3. Replies
    1. Ayuh join, kot mana tau rezeki kita @Sunah heheheh

      Delete
  4. All the best Sis Lin... Saya doakan Sis menang ,Amin

    Mijablur - Malaysian Lifestyle Blogger

    ReplyDelete
  5. Asslamualaikum.. datang dari segmen yang sama. Semoga berjaya

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  6. Best of luck, salam kenal daripada saya yang datang dari GA yang sama..

    https://www.shikinrazali.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenalan juga @Shikin...
      Good luck ya !

      Delete
  7. Assalammualaikum. Salam perkenalan. Datang dari segmen yang sama. All the best :) Done follow sini. Jangan lupa follow saya juga :D

    https://hamkarosli.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga @Hamka...
      Good luck juga buatmu ...

      Delete
  8. Assalamualaikum.. datang dari segmen yang sama. Good luck!!

    https://caramelmacchiyato.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam, salam kenalan yaa Dunia @Alam...good luck ya ...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.