#VIRAL : MASIH BANYAK LELAKI BUJANG, LAKI ORANG JUGA KAU NAK

#VIRAL : MASIH BANYAK LAGI LELAKI BUJANG, LAKI ORANG JUGA KAU NAK | Semalam kemain ramai Sis ko dapat gambar dan ayat sebegini di group-group wahtsapp, jadi bahan lawak memasing, termasuk Sis ko juga #MudahTerhibur hahahaha. Aje kreatiflah siapa punya kerja yang buat cenggini..

Nak komen banyak pun malas, nak gelak sangat pun takut, nak diamkan ermm lagi tak boleh, makanya ada jugalah Sis ko menyampuk-Nyampuk dan tersampuk dalam group wahtsapp geng-geng SERAI pasal isu ni. Tapi ada juga dalam kalangan group whatsapp yang terlebih meroyan pulak bab ini, jadi Sis ko hanya scroll membaca aje, nak menyampuk pun takut teremo dan tersampuk plak hahaha..makanya baca aje ler hehehe..

Tapi yang bestnya ada sorang kawan Sis ni komen di group, Sis paling suka ayatnya, katanya '"Kalau kau tak TERKESAN dengan ayat tajuk tu, makanya KAU bukan PEREMPUAN, kau tu jenis ALIEN'"...sebab katanya alien tak faham bahasa , oni one ono je cakapnya hahahahaha ๐Ÿ˜† 

Sis ko bagi emoji gelak je dalam group tu hahahahaha..adeiii lawak giler. Tapi dalam gelak dalam group tu, ada juga yang meluah perasaan, pernah berlaku dalam dirinya berkaitan dengan tajuk...dah memasing bagi emoji sedih pulak..Dugaan dan Ujian berumahtangga, semua akan rasa, Allah hanya uji bagi mereka yang kuat aje .

Tapi kenapa mesti PEREMPUAN sakiti hati PEREMPUAN yer.. betul juga kata kawan tu, dan ada sorang lagi kawan nyampuk, katanya "Prempuan yang baik tidak akan merampas kebahagian perempuan yang lain"....haaa ayat yang ini, semua dalam group bagi emoji ๐Ÿ‘ .

Sorang lagi nyampuk, "kita juga kena kenali Suami kita dan Suami orang lain juga, sebab takut nanti Suami kau Suami aku juga" ... hahahaha mampossss...gelak semua bagi emoji ๐Ÿ˜

Ada baik dan ada buruknya group wahtsapp, lebih-lebih lagi kalau group tu, 'warga berusia' hahahaha mampos kalau geng aku baca kang, dan mereka ada pengalaman dan banyak pengalaman. Bila sorang ada masaalah je, berdezup semua bagi feedback dan pendapat. Setakat ni belum ada lagi pendapat kami bercanggah ataupun kami semua bergaduh memberi pendapat. Sebab masing-masing faham akan permasaalahan masing-masing. 

Biar jadi pendengar daripada banyak mulut tapi menyakitkan hati semua orang. Setuju? .


Korang ada dapat ke gambar #Viral ni ? Hahahaha...






P/S: Dalam pada membawang , group Sis tu juga lee ramai khatam Quran tau, yerr kami mengaji ikut turn (juzuk) melalui wahtsapp ..pernah dengar? ..


12 comments:

  1. Hahahaha ako x tau nak gelak ke nak sedih ke nak tepuk2.. kita dok tepi sambil dgr awak membebel je๐Ÿ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha aku sendiri pun bagi emoji je banyak @Retna dalam group hahahahaha...adeiii

      Delete
  2. Sampai masuk dalam baldi kepala si penyondol.. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kalau kena kat kita, ku sumbat dalam lobang tandas Kak @Seri hahahahaa

      Delete
  3. ahahaha spesis cemtu memang layak menerima balasan sedemikian. tapi.. yang lelaki pun patut kena. sebab depa pun kasi ruang sama heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yerr @Siti..kalau tak layan tak menjadi...khennnnn

      Delete
  4. haahhahhaa gansgter nak mampusssss barbie ttuuu... ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tu Barbie wawasa 3030 @Farahain hahahahaha

      Delete
  5. Dah jumpa dah member yang berkongsi suami...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uitt jumpa ka @Bro ? ...uiksss share le sikit ...

      Delete
  6. Belum pernah dapat lagi gambar barbie tu..agaknya semua group jenis kurang membawang hal rumahtangga viral ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha baguslah ko takde group membawang serai macam Sis ko ni @Sunah...tapi dalam pada tu, banyak gak tips dan nasihat mereka bagi...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.