WORDLESS WEDNESDAY - BERTEMU BLOGGER SARAWAK YANG AWESOME

WORDLESS WEDNESDAY - BERTEMU BLOGGER SARAWAK YANG AWESOME 




Berkaca mata blogger travel Abang Fadli 
Facebook Page : MyTravellicious 


Berkemeja Kelabu blogger penulis Suara Sarawak Tuan Hanafi 
Facebook Page : MrHanafi Media 
Instagram : MrHanafiDotCom

Nak kenali mereka, korang klik dan follow mereka ya ..





P/S: Sejujurnya memang tak di sangka dapat bertemu mereka berdua, sebelum ni hanya skodeng-skodeng IG Fadli, nengok gambar-gambar travel dia, akhirnya bertemu, orangnya pemalu tapi kalau dah borak, ramah dah kelakar juga heheheh. Tuan Hanafi pula, orangnya nampak profesional, takut dan segan juga Sis nak tegur memula tapi bila mendekat, berbual, terus macam-macam idea, tips dia keluarkan. Terima kasih kalian berdua. Ada rezeki kita jumpa lagi ..Alhamdulilah ..


10 comments:

  1. wow..bestnya jmpa blogger jauh..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jauh tapi dekat Cik @Nor, mereka mesra sangat...alhamdulilah dari dunia alam maya bertemu di dunia realiti ...

      Delete
  2. best dpt jumpa blogger jauh2...

    ReplyDelete
  3. Wah..jumpa fadli.. sis dtg kuching ke ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak Kak @Mim, jumpa sewaktu ikut Tourism Malaysia ke Kelantan ...

      Delete
  4. Yela tu..

    Saya biasa je sis..

    Hensem pun kurang hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha okay le tu, encem dan bergaya Mr @Hanafi hehehe tapi kamu memang hebat!!

      Delete
  5. tak sangka kan bertemu akhirnya...sehari sebelum pulak tu baru tau diorang join jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnnn bukan senang mau ketemu nii kannn @Sunah ...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.