BELI SUDIO NIO EARPHONES SEKARANG DAN DAPATKAN SUDIO NIO CASE SECARA PERCUMA!

BELI SUDIO NIO EARPHONES SEKARANG DAN DAPATKAN SUDIO NIO CASE SECARA PERCUMA! | Huntunglah sapa yang beli Sudio Nio Earphones sekarang boleh dapat percuma Sudio Case secara percuma, kalau sebelum ni, waktu Sis beli Sudio Nio Earphones ni, Sis hanya dapat Sudio Earbuds Care Kit percuma, tapi sekarang korang akan dapat percuma Sudio Nio Casenya pulak, so senanglah nak simpan semula bila sudah dipakai.

Sudio Casenya pun bukan biasher-biasher punya, dan bukan murah okay, kualitinya pun terbuat dari apple skin/peels leather, dan harganya boleh tahan juga jika korang beli secara 'single'.. tapi now ada promosi diskaun 15% dan juga ianya di beri secara PERCUMA dengan setiap pembelian barangan NIO bermula 10 May sehingga 6 June 2021.  


Beli Sudio Nio Earphones Sekarang Dan Dapatkan Sudio Nio Case Secara Percuma!

Beli Sudio Nio Earphones Sekarang Dan Dapatkan Sudio Nio Case Secara Percuma!

Beli Sudio Nio Earphones Sekarang Dan Dapatkan Sudio Nio Case Secara Percuma!

Kecil molek aje casenya, senang nak masuk dalam handbag dan casenya pun tertutup rapat sebab ada linkaran getah kelilingnya sebagai penutup. So masuk bag kompom laa tak terbukak dan bersepah keluar Sudio Nio tu. Nice kan?.

Sudio Nio Case ini mula di lancarkan pada 10 Mei baru-baru ni, ianya telah direka dengan bahan berasaskan tumbuhan yang semulajadi menggunakan kulit epal atu kulit-kulit yang menghasilkan penutup pelindung bertekstur cantik yang lebih baik untuk bumi. 

Dan ternyata produk ini jauh lebih baik daripada produk kulit lain dan ini telah diperakui sendiri oleh USDA dan Vegan sendiri ya. 

Beli Sudio Nio Earphones Sekarang Dan Dapatkan Sudio Nio Case Secara Percuma!

Beli Sudio Nio Earphones Sekarang Dan Dapatkan Sudio Nio Case Secara Percuma!

Beli Sudio Nio Earphones Sekarang Dan Dapatkan Sudio Nio Case Secara Percuma!

Kulit vegan di sekitar kotak Sudio Nio dihasilkan dari kulit epal dari kebun di utara Itali. Proses mengubah kulit epal yang dibuang menjadi kulit bebas kekejaman berasaskan tumbuhan menghasilkan bahan yang cantik, hypoallergenic, dan biodegradable yang sesuai dengan gaya korang.

Cuma buat masa ni, warna yang sedia ada hanya warna HITAM aje, kemungkinan akan datang mana laa tau kan, dah bertambah warna lain, so korang tunggu laaa ya.. 

Nampak simple je, tapi at least bila ada casenya lebih terjamin selamat dari Sudio Nio Earphones korang jatuh ke lantai tanpa cover.. ianya juga kalis air, dan mudah di selit di dalam poket dan handbag. 

Beli Sudio Nio Earphones Sekarang Dan Dapatkan Sudio Nio Case Secara Percuma!

Beli Sudio Nio Earphones Sekarang Dan Dapatkan Sudio Nio Case Secara Percuma!

Beli Sudio Nio Earphones Sekarang Dan Dapatkan Sudio Nio Case Secara Percuma!

Amacam? Berminat tak nak dapatkannya? Haaa meh Sis bagi diskaun 15%, yeee banyak kannn diskaun tu... macam mana nak dapatkannya?..

Korang hanya buka website Sudio NIO ni, dan guna CODE : NIOCASE semasa pembelian, dan serta merta korang akan dapat diskaun sebanyak 15% dengan setiap pembelian Sudio Nio Case. 

Atau korang dapatkan Sudio NIO dengan harga hanya MYR 272 dengan kod diskaun NIOCASE, dan dapatkan secara PERCUMA Sudio NIO Case untuk pembelian barangan NIO dari 10 Mei - 6 Jun 2021..

Penghantaran PERCUMA di Malaysia dan di seluruh dunia + jaminan 3 tahun dengan Sudio Sphere. Haaa menarikkan?... apalagi, jom leee soping .. Selagi stok masih ada.. 

#Sudio #SudioReview #SudioEarphonesReview #SudioNIOCase #NioCaseVegan #NioCaseSustainable



P/S: Psttt Sudio Tretton dia best wooo pakai, sesuai untuk yang bersukan.. korang boleh tengok kat website dia okay.. 

17 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Selamat hari raya!

    Jom join Giveaway Raya 2021 - Duit Raya by Bola Katok.

    https://bolakatok.blogspot.com/2021/05/giveaway-raya-2021-duit-raya-by-bola.html

    ReplyDelete
  2. tp untuk org mcm ako yg pakai earing aids x sesuai plak guna nio ni :)

    ReplyDelete
  3. Kecik dan comel je earphone ni . Mudah je nak bawa gi mana2 . Tambah pula ada earcase lagi mudah nak simpan . Takda pulak nak hilang merata

    ReplyDelete
  4. I just read Rawlins' review on this case. I'm thinking of getting myself one too. Thank you for sharing.

    ReplyDelete
  5. Yeay. Dah terjaga rapi dah Nio nie. Rawlins siap beli uncang kain sebab nak elakkan tercalar kalau letak dalam beg kan. LOVE!

    ReplyDelete
  6. Cantik kan sis! Sebab boleh jaga dari air dan sebagainya. Tapi sis ada kaler lain tak? Risau hitam takut hilang hahaha

    ReplyDelete
  7. Cutenya packaging Dia. Pakai kulit epal recycled ye. Menarik sungguh aih... Nnt nk Usha2 lah. Ada warna hijau tu menarik juga

    ReplyDelete
  8. I suka jenama dari Sweden. Mereka memang mementingkan environmental friendly kak. Semua kalau bleh berasaskan bahan yang bleh kitar semula dan sayang bumi. Casing pun dr kulit epal. Rasa nak belajar je buat. Hahaha.

    ReplyDelete
  9. Lama dah aimed sudio earphone ni. Banyak tgk review best. Ada promo best boleh usha-usha ni.

    ReplyDelete
  10. Memang terjamin keselamatan sudio nio ni bila ade case ni. Case pulak dri kain berkualiti.. Pergh best2.. Nak usha la nnati.. Kita ade sudio ett dan tolv.. Nio belum ada..

    ReplyDelete
  11. Cantik la casing Sudio Nio ni.. senang dah ada casing terus.. tak perlu pening2 kepala nak cari online.. takut tak muat lak tue kadang2.. this is good.

    ReplyDelete
  12. love the looks of this pair of ear buds. the casing pun cantik, simple and elegant. i think it's time for an upgrade and get this!

    ReplyDelete
  13. nice la design sudio ni. + ada free delivery berbaloi-baloi beli sudio

    ReplyDelete
  14. Sudio ni dia suka bagi free gift yang nice. Dahla this one unik pakai kulit apple kan.

    ReplyDelete
  15. Cantik kan design sudio nio ni. Simple je. Free delivery seluruh dunia pulak tu.

    ReplyDelete
  16. Nice je cute sangat warna putih ni kan. Casing pun comel sangat. Curious macam mana dia guna kulit apple hee

    ReplyDelete
  17. I also have Sudio NIO case the vegan friendly leather is so soft.

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment

Previous Post Next Post