WORDLESS WEDNESDAY - DAIM CHEESECAKE

WORDLESS WEDNESDAY - DAIM CHEESECAKE | Nak upload gambo pun terliur ni oi hahaha.. tak tau nak kata apa dengan kesedapan Daim Cheesecake yang di saluti dengan cokelat Daim. Mulanya masa buka, takde la teruja sangat, bila rasa pertama kali tu pun, masih rasa biasa-biasa, tapi bila esoknya ko sambung makan, perghhh... nikmatnya oii ..

Pelik pulak pandangan pertama rasa biasa-biasa, tapi bila dah esoknya Sis makan, terus non-stop makan licin terus hahaha.. dengan Suami Sis sekali pun bedal.. memang sedap, serius sedap.. Daim Cheesecake ni limited edition from Sweeden. Bab pembuatannya korang jangan risau, di jamin halal tanpa was-was. 

Ni kawan Sis Geng Bas Sekolah yang bekerja sebagai Pramugara yang menjualnya, dia bawa balik dari sana dan agih kepada agen-agen seluruh negeri Malaysia ni.. so kalau korang nak beli cepat, siapa cepat dia dapat, tapi AWAS, jangan dapat yang tiruan pulak.. 

Daim & toblerone rm60
Daim cheesecake cake rm65
Cod caj mengikut pada kawasan. 

Agen pasir gudang boleh contact Irfan : 0197687721
Untuk jadi agen, korang bole contact kawan Sis ni di FB & IG @akubudaknakal atau contactnya di nombor telefon 0192331377

Daim Cheesecake

Daim Cheesecake

Daim Cheesecake






14 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. punyala sedap ye kak, apa lagi dh teringat kene beli tuh...

    ReplyDelete
  2. Memang sedapppp! Tak menyesal beli duluuuuu hehehe.

    ReplyDelete
  3. tak pernah lagi saya jumpa benda ni. kalau jumpa mmg confirm beli. sebab suka sgt dengan coklat daim tu

    ReplyDelete
  4. boleh rasa chocolate melt in the mouth ni... nyummmm

    ReplyDelete
  5. tak pernah rasa lagi macam sedap je, lama tak makan coklat daim ni

    ReplyDelete
  6. Pernah try this one, memang sedap. Tapi susah nau nak jumpa. Hanya ada kat selected store je kan.

    ReplyDelete
  7. Ehhh.. boleh order untuk pagi raya nih!! Nampak nice! Macam sedap jer ni!!!

    ReplyDelete
  8. Adush. Apakah ini? Dugaan sebegini di kala tengah hari plak tu. Nak gi rumah Cik Lily Putih la nak try sekeping at least kan

    ReplyDelete
  9. Ala! Kat Pasir Gudang jer ke Sis Lin? Macam mana ni? Aduiii! Nak g cari la ada tak kat KL ni.. macam tak pernah nampak lagi before this..

    ReplyDelete
  10. Dugaan apakah ini? Hehehehe... Ni memang another level ni... Sis Lin, boleh terus dimakan ke acaner eh kek tu? Tengok kat box tu tulis frozen?... Jadi kompius sekejap...

    ReplyDelete
  11. Kita penah cuba dan makan kek Daim ini sangat pekat dan sedap sangat hehehe tapi tak boleh makan banyak takut hehehehe bestnya nak cuba lah beli tuk raya ni...

    ReplyDelete
  12. Aduhai sis lin ni kira kejam dah ni...hahaha. Ada tak agen area Ipoh? Nakkkk

    ReplyDelete
  13. apooo ni meracun sis// kejam betulla tgk siang2 hahahaha.. tapi mmg sedap kek ni..mmg rekomen

    ReplyDelete
  14. ya Allah dugaan apakah ini baca entri nie malam2. mujur tak bukak time siang. kuss semangat

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment

Previous Post Next Post