PEMBERSIH VAKUM TANPA KABEL A&S A90 PLUS MEMUDAHKAN KERJA RUMAH AKU


PEMBERSIH VAKUM TANPA KABEL A&S A90 PLUS MEMUDAHKAN KERJA RUMAH AKU | Straight to the point aja laa kan, senang Sis nak menulisnya. Sis sebagai surirumah memang sukakannya. Memang sangat mudah, cepat dan bersih. Dah hampir sebulan Sis menggunakannya, so harini baru rasa nak kongsikan dengan korang sebab ianya sangat memudahkan kerja rumah Sis. Lagi-lagi time raya ni.

Sebelum ni Sis guna juga vakum, tapi ko faham-faham aje laa kalau vakum jenis berkabel tu, keje nak tarik dan menukar plug aje kejenya.. So bila dapat aje vakum A&S A90 Plus Cordless Vacuum Cleaner ni, memang memudahkan sangat kerja rumah Sis nak vakum rumah ke sana ke sini sebab ianya tanpa kabel. 

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Biasa nengok je iklan tv dan lihat kawan-kawan guna aje tau, tapi bila dah dapat kat diri sendiri dan sendiri sudah pun gunakannya, waaa sangat memudahkan kerja Sis. Dan vakum ni banyak fungsinya dan sangat efektif dalam pembersihan rumah. 

Lebih-lebih lagi untuk Sis yang membela kucing, korang faham-faham aje la kan, bebulu kucing tu melekat sana sini di sofa, kadang nak membersihkannya tu, jadi malas, sebab salah satunya nak tarik vakum tu laaa.. tapi sekarang dah mudah, Sis hanya guna salah satu peralatan yang di datangkan sekali dalam satu kotak yaitu Dust Mite Brush tu, Sis terus ON then dah boleh terus vakum sofa Sis, mudah dah kerja Sis.

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Yaaa, kalau korang beli satu set pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus ni, korang akan dapat sekali Dust Mite Brush untuk menbersihkan habuk yang halus samaada nampak atau tak nampak di celah-celah ruang sempit, kapet atau pun di sofa korang. Dan paling Sis suka laa kan, kalau Sis dah cas vakum ni, ianya akan bertahan selama 30minit baterinya jika korang guna non-stop mengikut tahap kelajuannya.. lama tu kan? 

30 minit guna tu Sis boleh siapkan kerja rumah satu rumah okay, dari tingkat bawah hingga ke tingkat atas dalam satu masa. Haaa tu memang menjimatkan masa betul.. bagi Sis 30 minit tu lama okay.. kalau nak casnya semula pun sekejap aja. Memang menjimatkan masa Sis.

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Reka bentuk kayu A90 Plus ni nampak mewah, lagi color GOLD, Sis suka sebab nampak elegan dan menarik bila letak di dinding ketika mengecasnya. Kalau nak mudah korang boleh tebuk dinding dan mengantungkannya dan jimat ruang, tapi Sis hanya sandarkannya di dinding aje, pun boleh. 

Dengan setiap pembelian pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus korang akan dapat Waranti 2 Tahun Malaysia, dan korang jangan risau sebab brand A&S A90 Plus ini ada sijil SIRIM yang Sah, . So kalau ada kerosakan ke atau tidak berfungsi ke, boleh hantar ke service centre mereka atau di tempat mana korang beli. 

Dan lagi satu, pembersih vakum ini mempunyai kelajuan masa dalam dua mod. Jika korang guna sedutan pada daya rendah 80W, ianya akan bertahan sehingga 30 minit tapi jika korang guna kelajuan masa dalam mod sedutan pada daya tinggi 120W, ianya akan bertahan hingga 20 minit, tu semua bergantung pada tahap pembersihan korang. Kalau agak habuk tebal, so guna kelajuan tinggi, tapi sekadar nak vakum lantai aje, guna aje kelajuan rendah.

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku


Haa tu, korang tengok video cara Sis gunakan ketiga-tiga peralatan Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus ni dalam kerja-kerja seharian pembersihan rumah Sis. Mudah aje kan. 

Yaa dalam setiap pembelian korang akan dapat; 
• Dust Mite Removal Brush
• 2-in-1 Crevice Nozzle & Brush Charging
• Wall Hanger & Accessories Storage
 *2 tahun warranty
 *sijil berdaftar SIRIM

A&S A90 Plus Cordless Vacuum Cleaner ni mempunyai ;
• 10,000Pa Suction Power
• 150W Output Power
• 0.8L Dust Cup
• HEPA Filter
• 30 Minutes Working Time
• 2,200mAh Built-In Battery
• 2 Speed Control

Cara pembersihannya pun mudah, korang boleh baca dalam buku manual yang di berikan. Mudah nak faham dan nak membersihkannya pun sangat mesra pengguna. Takde ko susah payah nak buka katup atau nak menukar filter ke apa, hanya buka dan bersihkan aje tempat kotoran tu, senangkan.

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Dan yang paling penting dan sebab kenapa Sis sukakan Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus ni, sebab dia ada HEPA Filter. HEPA Filter bermaksud High-Efficiency Particulate Air atau partikel udara yang mempunyai kecekapan tinggi. Penapis HEPA adalah sejenis penapis udara mekanikal yang berfungsi dengan memaksa udara melalui jaringan halus yang memerangkap zarah-zarah berbahaya seperti debunga, anjing/kucing peliharaan, debu hama dan asap tembakau.

So jika keluarga korang ada alahan atau asma, HEPA Filter boleh memerangkap segala pencemaran (Sel kulit mati, habuk, spora, kulat dan kelemumur haiwan) dan boleh membantu meredakan alahan.

Tu yang istimewanya vakum ni sebab ada HEPA Filter ni. Bila korang mula menggunakannya, HEPA Filter tu akan berfungsi automatik, kemudian setelah dsedut semua kotoran, barulah ia membebaskan udara yang bersih ke udara. Barulah udara lebih segar dan nyaman, tak gituu..

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Harga untuk Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus adalah RM459 .. kalau ada sale, harga lebih murah dari yang Sis dapat ni. Korang boleh dapatkannya di Shopee atau pun di Lazada. Atau nak mudah, korang juga boleh beli dan dapatkannya dengan agen-agen sah seluruh Malaysia di autorized dealers 

Dan yang penting ianya ada sijil berdaftar SIRIM dan  2 tahun warranty yaa.. atau jika ada segala kerosakan, korang juga boleh ke A&S Concept Store (Service Centre) mereka.

Jika korang pergi ke A&S Concept Store, korang boleh lihat sendiri, model-model lain yang di pamerkan dan model sedia ada. Banyak pilihan yang korang nboleh pilih dan korang boleh terus bertanya lanjut dengan mereka. 

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Pembersih Vakum Tanpa Kabel A&S A90 Plus Memudahkan Kerja Rumah Aku

Untuk maklumat lebih lanjut, korang boleh ke website mereka dan lihat lebih banyak info di sana okay. Yang pasti, korang mesti dapatkannya dan Sis pasti, korang mesti sukakannya.. 

Untuk harga, boleh rujuk di bawah:

A&S A90 Plus Cordless Vacuum Cleaner RM 499
A&S S100 Cordless Vacuum Cleaner RM 759
A&S Batman Vacuum Cleaner RM 799
A&S Wonder Women Vacuum Cleaner RM 1299

Lazada Voucher Link, valid from 16 May - 16 Aug (5% OFF)



P/S: Tertarik betul dengan design Batman tu haa.. lain dari yang lain kan... 

19 comments:

  1. yg gambar batman tu cunlaa...ni antara gadget impian lama dah mengidam hehehehe..

    ReplyDelete
  2. macam syok je. teringin jugak nak ada 1 di rumah

    ReplyDelete
  3. bagi saya harga tu sngt brbaloi dah.. harga mampu milik dan benda bolh pakai lama. dalam perancangan nak beli yg cordless tp mak kata pakai yg lama dlu smpai rosak baru beli hehe..

    jemput join GA di blog :
    https://www.sitiyangmenaip.com/2021/05/nz-souvenirs-giveaway-by-sitiyangmenaip.html

    ReplyDelete
  4. Yeah cordless vacuum is the way to go as it is more convenient and easier to use. I like the superhero theme of the vacuum. Looks really good.

    ReplyDelete
  5. menarik lah vacuum ni. suka vacuum yang handy macam ni nak simpan pun jimat ruang

    ReplyDelete
  6. Cantik betul Wonder Woman yang last tu.
    eh. Sis citer pasal vakum ke? Taknak baca sebab nanti terpengaruh. Haha

    ReplyDelete
  7. Makin lama nak vakum makin senang ye?. Sekarang ni pun banyak jenis cordless macam ni. Lebih mudah.

    ReplyDelete
  8. Terus rasa nak beli sebab memudahkan kerja. Tak perlu tarik wayar dah. Geram pula tengok si putih tu baring atas karpet. Tunggu nak tolong vakum ker...

    ReplyDelete
  9. Tertarik pulak sis tgok vacum ni, terus terasa inilah masanya nak tukar vacum baru..hehehe. rumah ni tak ada carpet tp mmg perlu ada vacum sb ada kucing

    ReplyDelete
  10. Memang senang pakai cordless ni kan sis lin. Tapi teruja tengok batman tu. Elegan sangat!

    ReplyDelete
  11. Memnag wishlist nak ade vacuum cordless ni.. Ramaintengok dh beli. Senang boleh bawk ke sana sini tanpa wayar.. Nanti nak kumpul duit la. Best ni tengok sedutan dia.

    ReplyDelete
  12. Halus jer vacuum cleaner ni.. bagus kan senang vacuum cordless macam ni.. bebas sikit pergerakan kita.. Nell memang lucky draw aritue yang batman version.. sampai today still dalam kotak.. boleh la try it out nanti..

    ReplyDelete
  13. Mudahnya kerja bila ada cordless vacuum cleaner ni kan. Rumah saya takde karpet sebab malas nak vacuum la.

    ReplyDelete
  14. memang mudah guna cordless vacuum ni..iena pun guna kat umah iena..senang nak bersihkan rumah..nak vacuum kereta pun boleh hehe sebab xde wayar kan..tapi iena nye cordless vacuum nk charge boleh cabut je bateri dia tu.. dia mcm powerbank bentuk dia....takyah tegakkan vacuum mcm akak charge tu hehe

    ReplyDelete
  15. Ala, banyaknya pilihan vacum zaman sekarang. Semua pun memudahkan kerja nak kemas rumah kan.

    ReplyDelete
  16. Eh ada plak kucing golek kat situ. Sibok je dia. First time tahu pasal jenama ni. Kedai dia cantik

    ReplyDelete
  17. kami masih guna vacuum lama sbb elok lagi. tp dah plan mcm2 kalau vacuum dah rosak, mmg nk cari vacuum tanpa wire. senang nk guna

    ReplyDelete
  18. Okay juga harga dia, affordable. berkenan pulak dengan design2 konsep watak kartun DC tu. cantik lah! mujur ada dah wireless vacuum ni, kalau tak memang nak beli brand ni

    ReplyDelete
  19. I am also using cordless vacumm cleaner now, its so much easier and must come with Dust Mite Brush too.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.