SELAMAT HARI RAYA 1442H/2021M


SELAMAT HARI RAYA 1442H/ 2021M | Salam Akhir Ramadhan dan Salam Lebaran buat semua pembaca Aku Sis Lin. Maaf juga sebab sibuk dari semalam hingga ke hari ini, memang tak sempat nak update kisah sambungan ramadan Sis..tapi insyaAllah akan Sis cuba update semuanya sebagai memori di blog ni bila dah free okay.

Tapi untuk harini dan esok, hanya ini aje yang sempat Sis update di sini. Sis sibuk dengan persiapan raya di rumah. Semoga Allah menerima seluruh amal ibadah kita sepanjang bulan Ramadhan ini.

Ramadan pergi meninggalkan kita. Namun lambaian Syawal pula menanti. Dengan luhur hati ikhlas kemaafan, semoga silap dan salah mohon di ampuni.

Selamat Hari Raya korang ❤

SELAMAT HARI RAYA 1442H/ 2021M

Selamat hari Raya, hari Mulia
Bersama mohon doa selamat sejaht'ra
Di hari yang berbahagia ini
Bersyukurlah kepada ke hadrat Illahi

Selamat hari Raya
Selamat hari Raya

Di pagi yang mulia, ucapan diberi
Selamat hari Raya Adil Fitri
Salam-bersalam, bermaaf-maafan
Semoga kesalahan ikhlas diampunkan

Selamat hari Raya
Selamat hari Raya

Sebulan berpuasa lapar dahaga
Tunaikan kewajiban perintah agama
Semoga jauhkan segala dosa
Hidup aman di dunia, di akhirat jua

Selamat hari Raya
Selamat hari Raya

Sesudah bersembahyang di pagi raya
Ziarah sanak saudara di hari mulia
Nikmati hidangan jamu selera
Serta memohon maaf segala dosa

Selamat hari Raya
Selamat hari Raya
Selamat hari Raya
Selamat hari Raya
Selamat hari Raya


P/S: Salam takziah juga buat sahabat Sis,Sunah yang baru sahaja kehilangan ibu mertuanya pagi tadi.. 

11 comments:

  1. Selamat hari raya sislin sekeluarga..

    ReplyDelete
  2. Salam lebaran buat SL sekeluarga
    Maaf zahir dan batin.
    Salam takziah buat SS

    ReplyDelete
  3. salam aidilfitri.. maaf zahir batin..
    stay safe..

    ReplyDelete
  4. Salam Aidilfitri sis!
    Moga terus berbahagia....al- Fatihah buat mak mertua Cik Sun..

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya Lin.Maaf zahir & batin

    ReplyDelete
  6. salam aidilfitri dari wak yg jauh dimata.,
    maaf zahir batin ;p

    ReplyDelete
  7. selamat menyambut hari raya, maaf zahir batin dari saya sekeluarga :)

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya Aidilfitri Sis sekeluarga. Maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya kakak !! semoga bahagia disamping keluarga tercinta..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.