WORDLESS WEDNESDAY - CHILI CRAB

WORDLESS WEDNESDAY - CHILI CRAB | Dah malam baru ada mood haa nak menaip dan update. Harini mood agak merundum, banyak hal dan benda yang 'spontan' datang dan mengacau fikiran.. ermmmm dengan stress daftar vaksinnya lagi, ishhhh sabo je laa ekk.. 

Tapi takpe, secara ringkas Sis share aje laa masakan Chili Crab ni haaa yang Sis masak kelmarin. Memang agak lama tak makan ketam nipah ni, tiba-tiba Suami balik bawa kemain besar lagi.. so apalagi memang tau dah menu apa nak di masaknya.. 

Dan kali ni Sis cuba resepi Chili Crab Khairul Aming.. senang gile ko.. dan yang penting sekali SEDAP.. bahan pun tak susah, semua bahan ada je dalam peti ais korang tu.. kalau tak, beli dan order di PandaMart hehehehe. So korang kalau nak cuba, boleh cuba --> Resepi Chili Crab 


Chili Crab

Chili Crab



P/S: Korang doakan sahabat Sis,Sunah Sakura yaa.. moga dia kuat melawan virus dalam badannya #CovidFighter

10 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. semoga sunah sakura sembuh normal seperti biasa..aminnn

    ReplyDelete
  2. Sedapnya ketam bercili tu.
    Mudah2an SS cepat sembuhnya

    ReplyDelete
  3. Nak makan chili crab tapi orang dalam rumah ni tak berapa minat.Kang beli sajo den makan sorang...

    ReplyDelete
  4. Nampak memyelerakan . Dah lama tak makan ketam

    ReplyDelete
  5. Makan dengan nasi hangat sedap ni.
    Semoga CikSun kuat semangat dan segera sembuh.

    ReplyDelete
  6. Sedapnya Chilli Crab tu sis lin.
    Allahu..Semoga Cik Sun terus kuat dan baik baik je. Aaaminnn...

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment

Previous Post Next Post