SEMALAM MALAS BETUL NAK UPDATE BLOG!


SEMALAM MALAS BETUL NAK UPDATE BLOG! | SEMALAM selepas settle urusan 'merentas negeri', sampai rumah dalam tengahari terus rehat, sambung kerja rumah dan 'membuta'.. hahaha, sampaikan semalam malas betul nak update blog. Tu yang memang tak berupdate blog Sis semalam, ada perasan ka? Hahahaha.. 

Mulanya ingat nak update petang tu, sekali tup-tup ehhh Suami balik awal pulak, sebab nak betulkan paip air. So memang tak dan le nak bukak nengok laptop kan bila Suami dah ada. Masak pun semalam Sis tak masak, kebetulan sehari sebelum tu, jiran sini open order Nasi Daging Sambal Asam Kerisek, memang kenyang lerr makan nasi daging tu aja. Rezeki Suami balik awal, dapatlah merasa. 

Malamnya pulak, Ayahnya belanja burger dan Tokoyaki, so makan itu aje ler malamnya sambil anak beranak nonton Netflix. Sis sampai tertido sebab mengantuk sangat, tapi tidur-tidur ayam, kejap-kejap tersedar dengar perbualan anak banak tu.. cerita apa entah mereka nengok, Sis pun tak tanya.. 

Semalam Malas Betul Nak Update Blog!

Dan yang paling bestnya... jeng jeng.. semalam kemain banyak yee parcel sampai hahahaha, satu persatu unboxing, kena pulak ada Suami, adoiii nyelit juga lee bebel dia bila nampak parcel banyak nau.. alaa bukan benda apa pun, beli benda 'geli-geli' jerr kekekeke.. 

Tapi paling Sis suka itu selipar, cute gilerrr kannnn... kan kannnnn.. 

Murah je ko RM7.50 sepasang. Tu pun banyak warna dah habis, ingat nak color purple, tapi alaaa saiz pulak takde.. so amik je laaa saiz warna yang ado ni haaaa.. nak pakai buat pi jamban kedai jerrr.. saja nak cute-cute gitu, Suami pun kata lawa hahahaha...

Korang kalau nak beli, pi je la cari kat Shopee okay.. 

Ni pun harini rasanya ada banyak gak tu parcel akan sampai, sebab semuanya dah sampai J&T JHR ni.. hehehehe.. tak sabarnya tunggu 'kotak besar' tu sampai, wuuuuuu.... 

Semalam Malas Betul Nak Update Blog!

Dalam pada kadang malas nak update blog, alhamdulilah, perfomance blog setiap bulan tu, semakin membaik, dan ada masa naik dan ada masa turun sedikit, ikut mood update dan content apa kita update kan.. Macam Sis banyak 'merapu' jerr.. update entah apa-apa ikut sukahati. 

Update blog ni dah banyak kali Sis kata, jangan paksa diri, nanti tak seronok, santai-santai sudah, ada cite kita update, takde cite kalau ko rajin nak copy paste dan edit, haa ko buat, janji berupdate le blog ko.. dan lagi satu kalau dah ada iklan tu, makin ko update, makin naik le USD ko tu, tak gituuu... 

So far okay, bangga dengan blog sendiri.. tapi ada lagi blog lain lebih hebat dari blog Sis.. untuk blog sendiri, yesss Sis bangga dengan pencapaiannya.. alhamdulilah, terima kasih semua orang..

Kalau semalam malas betul nak update blog, so harini kita gigih dan gagahkan jari menaip untuk hari ini okay.. Dah jom lerr kita fikir nak masak apa harini.. Yana kata semalam dia nak masak, tapi entah lee tu, silap-silap kang Omaknya juga yang turun dapur ni... 


P/S: Dah ngencess 'Kuih Bulan' ni... hehehehehe...

12 comments:

  1. oitttt ko soping apa je tu weii hahahaha...:p
    takut nak mask shopee ni... tkut btul mcm2 terbeli juga hahaha :D

    ReplyDelete
  2. Pergh..dalam malas tu tgok la performance dia.....x terkejar de..huhu...kagum....

    ReplyDelete
  3. comey angat siper tu, bakul je penuh kat shopee tapi tak lockout pun. hahaaa.
    cecuti mata je.

    ReplyDelete
  4. Ha3.Comey selepar tu.Sejak beberapa hari ni pun Syu macam malas beno nak update blog. Tengok lah macam mana. Harap ada lah kerajinan hari ni😁😂.

    ReplyDelete
  5. Wow sis. Dalam malas tu, kemain lain dia nyer sharing. Unboxing geli-geli ye. Hehehe

    Ok. Nanti kena ajar camne nak naikkan view gitu

    ReplyDelete
  6. Cute selipar nak ke jamban pun haha.

    Unboxing geli-geli ehh hahaha

    Betul lah tu. kadang ada banyak je content tapi maleh~~ haha

    ReplyDelete
  7. Termotivasi dan bersemangat tau dengan entry SisLin kalini. Tapi lebih tertarik dengan selipar comey tu ha . Nak skodeng gakla Miss Shopee sebab selipar dok pakai ni tunggu masa je..hehehe

    ReplyDelete
  8. Comel nya selipar tu sis lin!! Kenan sangat. Tahniah sis lin...keep it up!

    ReplyDelete
  9. Comel betul selipar tu. Hahaha. Akak keep it up menulis blog. InsyaAllah ada rezeki, kembali rajin k. Muahcikedddd

    ReplyDelete
  10. Tengok Sis punya Google Search performance jadi excited untuk terus menulis juga taw... :) bila ada result macam ni, nak tulis pun semangat sikit kan..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.