16 SEPTEMBER 2020 - SELAMAT HARI MALAYSIA


16 SEPTEMBER 2020 - SELAMAT HARI MALAYSIA | Yayy..harini cuti-cuti Malaysia...ehhh ye ke cuti? Hahahaha ada yang tengah duk check-in ke tu? atau ada yang sama macam Sis, stay at home and makan tidur aje hehehe.

Untuk harini bagi can kat Suami pi memancing. Ikutkan awalnya katanya nak cuti tapi sebab Sis pun ada event petang ni, so Sis bagi le green light Suami memancing, nak bawa gi event sian lak kang blur menunggu hehehehe. Kemain suka dan bersemangat bila kata ON mancing hahahaha..

Takpe laa, bila Suami gembira, Isteri pun bahagia. Hobi masing-masingkan, so kita support each other, lagipun dah penat kerja kan, inilah masanya bagi tenang-tenangkan minda dengan termenung depan air menunggu ikan makan hahahaha.

Bagi yang rehat di rumah, selamat beristerirehat, masak laa sedap-sedap yaa.. pikat hati Suami dan anak-anak juga mertua kalau ada sama. Pasti rezeki tu akan bertambah. Kalau nak keluar bawa family berjalan, pastikan patuhi SOP dan jauhkan diri dari tempat yang sesak okay.

Selamat Hari Malaysia

Selamat Hari Malaysia - Malaysia Prihatin 

Bagi meraikan sambutan Hari Malaysia 2020 dengan tema “Malaysia Prihatin”, marilah sama-sama kita ucapkan terima kasih dan ucapan Selamat Hari Malaysia kepada seluruh rakyat Malaysia dan juga frontliner negara.

Semoga negara kita cepat bebas dari wabak covid-19 yang melanda negara ini.
Amin Ya Rabbal A’lamin.

“Pencapaian yang kita kecapi selama ini adalah usaha kita bersama. Kita tidak akan berhenti di sini sahaja. Malah akan terus mengorak langkah dalam menjalankan tanggungjawab kita demi negara ini.”

Semarakkan semangat Malaysia Prihatin dalam usaha kita menamatkan COVID-19 dan memulihkan ekonomi negara. Kita mampu melakukannya jika kita bersatu hati.

Selamat Hari Malaysia dari admin @akusislin ..
Dah jom tidur...


P/S: Harapnya Suami bawa pulang banyak ikan, bolehlah buat pais ikan, sedapnyaaa...

7 comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.