Header Ads


COMING SOON ! PROTON SUV KEDUA TERBARU!


COMING SOON ! PROTON SUV KEDUA TERBARU!  | Vrooommm... hampir pasti dia akan muncul! Bersiap sedialah semua untuk terpesona dengan kemunculan dan penampilannya yang anggun dan prestasi enjin yang tiada banding. SUV PROTON kedua ini yang sangat dinanti-nantikan oleh semua akan bergabung dalam barisan Intelligent Proton tidak lama lagi.

Persoalannya, adakah korang sudah bersedia?
Adakah ini Proton X50 yang di tunggu semua orang?

Nantikan kemunculannya...








Proton SUV kedua ini dijangka dilancarkan dalam masa terdekat ini. Bila? Sama-sama kita nantikan. Mengenai harga jangkaan seperti yang di gembar-gemburkan, ianya berkemungkinan sekitar RM75,000 sehingga RM95,000 seunit.

Khabarnya, Proton bakal memperkenalkan model SUV baharu ini yang akan dijana enjin 1.5L pengecas turbo. Dan enjin ini juga bakal diguna pakai bagi varian terbaharu Proton X70 versi pemasangan tempatan (CKD).  Model Proton SUV kedua terbaru ini juga tersedia dalam dua varian iaitu 1.0 liter enjin turbo (134 hp dan 205 Nm) dan 1.5 liter enjin turbo (174 hp dan 255 Nm) beserta ciri-ciri dual zone, climate control, power adjustable driver dan panoramic sunroof.

Tapi ianya masih belum dapat dipastikan kerana belum ada pengumuman rasmi mengenainya.

Apa yang dapat dijangka adalah mengenai harga, jika Proton X70 dijual dengan harga serendah RM99,800, pastinya Proton SUV kedua ini bakal menawarkan harga yang lebih murah daripada SUV X70 tersebut.

So kita tunggu perasmiannya ya. Sis ko pun macam berkenan gak dengan model Proton SUV baru ni tau.. Biru tu menawan seyyyy...

Korang nak join sekali masa majlis perlancarannya? Jika ingin menjadi orang pertama yang melihat dengan lebih dekat lagi, korang boleh email kepada Sis di linmdnoor@gmail.com untuk dapatkan kad jemputan rasmi sewaktu hari perasmiannya. Cepat!

Jeng jeng jeng...


P/S: Bangga dengan pembuatan kereta Nasional sekarang...dah setanding kereta import dah kan! Syabas Proton!.. 

14 comments:

  1. Tengok je dah menggoda apatah lagi jika memilikinya..syabas proton sekarang setanding dengan jenama kereta import yg lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HURRY!! X50 open booking for first batch (min RM500) !
      3000 units only for first batch!
      First come first serve!
      Contact: Miss Yana 011 2169 1127

      Delete
  2. Replies
    1. HURRY!! X50 open booking for first batch (min RM500) !
      3000 units only for first batch!
      First come first serve!
      Contact: Miss Yana 011 2169 1127

      Delete
  3. Replies
    1. HURRY!! X50 open booking for first batch (min RM500) !
      3000 units only for first batch!
      First come first serve!
      Contact: Miss Yana 011 2169 1127

      Delete
  4. Fuh, fuhhhh.. mantoppppp gini!!!!! Proton is the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HURRY!! X50 open booking for first batch (min RM500) !
      3000 units only for first batch!
      First come first serve!
      Contact: Miss Yana 011 2169 1127

      Delete
  5. Replies
    1. HURRY!! X50 open booking for first batch (min RM500) !
      3000 units only for first batch!
      First come first serve!
      Contact: Miss Yana 011 2169 1127

      Delete
  6. The best la proton. Belum dpt memiliki, dpt test drive pun jadilaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. HURRY!! X50 open booking for first batch (min RM500) !
      3000 units only for first batch!
      First come first serve!
      Contact: Miss Yana 011 2169 1127

      Delete
  7. Cantiknya sama dengan X70 tapi X50 cute sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HURRY!! X50 open booking for first batch (min RM500) !
      3000 units only for first batch!
      First come first serve!
      Contact: Miss Yana 011 2169 1127

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.