Header Ads


HOLIDAY INN JBCC AKAN DIBUKA OKTOBER INI! DISKAUN 50% PENGINAPAN SEMPENA PEMBUKAANNYA!


HOLIDAY INN JBCC AKAN DIBUKA OKTOBER INI! DISKAUN 50% PENGINAPAN SEMPENA PEMBUKAANNYA! | Wowww 'Baru-baru di Johor Bahru' laaa... apa benda yang baru?yaaa satu lagi hotel 'gah' yang akan dibuka pada awal Oktober 2020 ini di pusat bandaraya Johor Bahru. Di jangka 1 Oktober 2020 jika tiada aral melintang, kita tunggu.

Di mana? Di Johor Bahru City Centre (JBCC) yang dahulunya di kenali sebagai KOMTAR. Korang dapat bayangkan atau korang dah nampak ke bangunan Holiday Inn JBCC tu yang tersergam indah ala kehijauan simbol 'eco' dari jauh? Ada kan? Kalau tak nampak, korang memang seorang yang fokus kepada pemanduan jalanraya, ye laaa mata nengok depan jeee hahahaha.

Sis kalau ke bandar sana mesti akan tertengok bangunannya jee, yaa laa hotel baru kan, semestinya laa tertanya-tanya, 'bila nak buka ni ek? apa bestnya, mahal ke murah, berapa bintang ni ek, dan pertanyaan selalu berlegar, 'rasa-rasa ada ke yang nak ajak aku staycation sana?' muahahahaha...

Tapi bila dengar aje bakal di buka, okay... Sis dapat rasakan pasti akan ramai yang akan menginap di sini, sebab ianya sangat strategik di buka di situ.

Bukannya apa, bila ada sebuah hotel di tengah bandaraya begini, memang ramai yang suka menginap. Sebab di situ di kelilingi oleh pusat membeli-belah seperti City Square (CS), RnF Mall, dan juga semestinya soping mall JBCC itu sendiri. Dan bukan kata pusat membeli belah aje, taman tema Angry Birds dan Skyscape juga berada dalam bangunan yang sama juga di JBCC, Maunya tak syok woo kalau bercuti di sini..




Dan bagi mengalu-alukan kedatangan pengunjung untuk menginap di sini, sempena pembukaan yang bakal berlangsung, Holiday Inn JBCC telah mengadakan potongan diskaun 50% kepada semua jenis bilik jika korang mulai buat tempahan dari sekarang sehingga 30 September 2020. Dan tempoh penginapan adalah bermula dari 1 Oktober 2020 sehingga 31 Mac 2021.

Banyak tu oii 50%, bukan sikit-sikit punya potongan harga.
Dan mana tau ada tuah korang, korang boleh menangi penginapan 2H1M secara percuma di sana!!

Tempah Sekarang : Holiday Inn JBCC - Bilik 





Dan korang tak perlu bimbang & was-was tahap kebersihan & keselesaan korang ketika menginap di sini ketika wabak #Covid19 ni, kerana mereka menggunakan IHG Way of Clean. So korang jangan tak perlu risau tahap kebersihan di keseluruhan hotelnya. Janji kita sama² Patuhi SOP dan ikut arahan yang disediakan.

These strengthened procedures are designed to give you greater confidence and hotel
teams the protection needed.

  • Using new science-led protocols and service measures by enhancing the IHG Way of Clean
  • Partnering with industry leading experts Cleveland Clinic, Ecolab and Diversey
  • Launching a global IHG Clean Promise




Dan yang paling bestnya, kanak-kanak boleh stay di sini dan diberikan keutamaan. Siap dapat layanan VIP lagi. Bukan itu aje, Penginapannya percuma dan makanan pun special order untuk mereka.

Dan yang menarik dan bestnya, bukan sahaja kemudahan mak bapak soping di Mall ajer, tapi ada taman tema terdekat seperti Taman Tema Angry Birds dan juga Skyscape. Bolehlah korang merasai dan alami bersama anak korang berjalan di atas lantai kaca di Skyscape tu.

So apalagi, jom kita 'Baru Baru di Johor Bahru'
Untuk info lebih lanjut, hubungi 07 207 8888 ATAU e-mail ke info@hijbcc.com

Facebook | Instagram | Website 


P/S: Dok bayangkan swimming pool dan bilik dia, mesti ngadap luar nampak bandar Johor kan? Kan kannn... nyamannn..

21 comments:

  1. thank you for sharing ni, mmg ada plan nak pegi JB hujung november ni :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih info ni. Dah lama tak pi cuti-cuti dok hotel.

    ReplyDelete
  3. Comel nama hotel ni. Bestnya sesuai untuk kids. Karang ada hotel mesra kanak-kanak. Tambahan anak kecil yang sedang melasak ni. Hehehe

    ReplyDelete
  4. Makaseh sis Lin sharing... Suka hotel baru! Nak book laaa..!!
    Nina memang ada plan nak ke JB nanti. Kebetulan memang tengah usha penginapan kat JB

    ReplyDelete
  5. Cantiknya hotel dia. Kalau pergi bercuti di sana bolehlah cuba stay kat hotel ni

    ReplyDelete
  6. Pretty good news bagi we all ekceli never been there in JB. Mustbe heaven staycation ni sampai 50% OFF. Great sharing! Ps. Doakan we all sampai gak JB one sweetday.

    ReplyDelete
  7. Alamak kebetulan nak turun johor oktober ni.. bolehlah survey tempat penginapan di sini

    ReplyDelete
  8. Wow zaman Covid ni ada lagi hotel baru nak buka yer sebab banyak hotel lama yang tutup operasi tapi bagus ia adalah tanda ekonomi makin bekembang dan maju. bestnya dapat duduk hotel ni 50% diskaun hehehehe jom kawan-kawan..

    ReplyDelete
  9. wow 50% off! So worth it la good for people that visit JB soon. The hotel looks so good and comfortable to stay with

    ReplyDelete
  10. Tak lama dah tu nak buka. Best pulak bila ada hotel mesra kanak-kanak ni. Macam mana lah ye agaknya konsep mesara kanak-kanak tu?

    ReplyDelete
  11. Wah new hotel coming up in JB so soon, their facilities are tip top and banyak activiies for kids also.

    ReplyDelete
  12. Bestnya tengok JB berkembang pesat ni. Sangat berbeza 10 years ago masa study kat UTM. JB dah macama rumah kedua saya dah... Tak sabar nak pergi visit lagi..

    ReplyDelete
  13. bestnya dapat potongan harga sampai 50%! Tengok deco dia nampak stylish lah kak lin!

    ReplyDelete
  14. Aduhai rambang mata ni nk check in kt mane. Hahaha. Sila lah suggest kt mane nk bawa mak bercuti. Sis share sume best2 lah.

    ReplyDelete
  15. Bila ade hotel baru nak buka mestila kene checkin.. Hehe.. Best sebab mesra kanak2.. Bilik pun menarik tengoknya

    ReplyDelete
  16. Memang plan nak ke Jb hujung tahun ni. Boleh lah nginap dekat sini. Byk diskaun tu.

    ReplyDelete
  17. Hotel rangkainan Holiday Inn ni rata rata sangay bagus. Tak pernah lagi sampai Johor. Boleh start plan alang alang dah tahu kat mana nak menginap.

    ReplyDelete
  18. Wah.. ada hotel baru bukak.. yelah sjrg org dah. mula cuti2 malaysia sejak covid19 dah reda and dah blh nerentas negeri

    ReplyDelete
  19. Dah tau ke harga asl berapa dan diakaun tu berapa? Mesti ramai nak book ni.

    ReplyDelete
  20. eh ada hotel baru kat JB, boleh la tidur sini bila datang staycation kat bandar JB. Bilik pun nampak luas selasa.

    ReplyDelete
  21. Ada hotel baru lah . Nanti nak ajak adik Yana pergi sini lah . Nak cuti pergi sini .

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.