LIRIK LAGU TAK MAU MAU - AIDILIA HILDA


LIRIK LAGU TAK MAU MAU - AIDILIA HILDA
Lagu : Zai Hamzah & Oja
Lirik : Achoi Floor 88

Lirik Lagu Tak Mau Mau - Aidilia Hilda

Tak mau mau mau marah aku
Bukan salah aku
Ku tak tahu menahu
Dia datang begitu

Jealous ke sayang ku
Oh tak nak mengaku
Oh baby maafkan aku

Sungguh indah pagi ini
Oh ceria sanubari
Kita ada temu janji
Jangan lupa hari ini

Aku tunggu di tempat biasa
Temu janji pertama untuk kita berdua

Tiba-tiba tak diduga
My ex ada di sebelah
Dia duduk seorang saja
Boleh pulak nampak kita

Dia tegur bertanyakan khabar
Sekali boyfriend kita datang
Habislah!!!

Tak mau mau mau marah aku
Bukan salah aku
Ku tak tahu menahu
Dia datang begitu

Jealous ke sayang ku
Oh tak nak mengaku
Oh baby maafkan aku

Tak mau mau mau marah aku
Bukan salah aku
Ku tak tahu menahu
Dia datang begitu

Jealous ke sayang ku
Oh tak nak mengaku
Oh baby maafkan aku

Salah faham saja
Jangan tarik muka
Jangan marah-marah
Nanti lekas tua

Jangan kau merajuk
Sini aku pujuk
Tak mau mau mau mau mau
Begitu…

Tak mau mau mau marah aku
Bukan salah aku
Ku tak tahu menahu
Dia datang begitu

Jealous ke sayang ku
Oh tak nak mengaku
Oh baby maafkan aku

Tak mau mau mau marah aku
Bukan salah aku
Ku tak tahu menahu
Dia datang begitu

Jealous ke sayang ku
Oh tak nak mengaku
Oh baby maafkan aku



P/S: Sis kalau dengar lagu ni terus terbayang wajah si Aidilia ni, kok comel nauuuu mukanya..cute!

8 comments:

  1. macam lagu najwa latif pun ada.tajuk apa entah lagu najwa latif dulu tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo ye juga ekk..nanti nak try dengar balik..

      Delete
  2. MV cantik tapi macam cannot brain. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha sama lee dengan anak Sis dengan apa yang ko fikirkan Fizah hahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.