WORDLESS WEDNESDAY - CRISPY CHOCO TUB


WORDLESS WEDNESDAY - CRISPY CHOCO TUB | Ikutkan Sis ni bukan pecinta benda manis, kecuali manis dalam minuman, tapi bila dapat je makan sesuap Crispy Choco Tub ni, makk aiii kesedapan dia melampau sangat sedap okay. Rasa coklat dia yang pekat tu memang ngam dengan kerangupan 'benda' yang ada dalam tu. 

Apa benda yang ada dalam tu? Yaa Crispy Choco Tub ni ada 4 jenis macam dalamnya, ada Coco Rice, Coco Kribs, Coco Ball dan juga Coco Crunch. Tapi Sis suka Coco Rice, sedap sangat...sebotol tu semua harga berlainan, tapi Sis dapat beli masa jualan sale 12.12 haritu, dapat beli 3 botol hanya RM30 sahaja..murahkan, berbaloi oii sebab botolnya besar, puas makan okay..

Korang yang nak beli, search aje dia facebook atau instagram, ramai aje yang menjualnya..

Crispy Choco Tub

Crispy Choco Tub

Crispy Choco Tub


P/S: Macam-macam ek makan sekarang, macam mana nak kurus? Hahahaha.. gidaannnnn...

10 comments:

  1. Memang tak boleh berhenti menyuap benda ni oi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyee Kak, sekali hadap tengok movie, movie belum habis, dia dah licin dulu hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. Bagus Wak, Saya pun kurang suka tapi yang ni TERsuka plak hahahaha

      Delete
  3. febret kami ni kak dari awal tahun dah rasa. bila dah rasa choco tub ni memang tak cari lain dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaaa Sis baru nak merasa haaa hahahaha memang sedap kan Mar...

      Delete
  4. ini bahaya, beli ni ..sehari saja habis sebalang ,tambah2 klu time tgk movie !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ko nak beli kena beli lebih, takut tak cukup plak nanti Atie...

      Delete
  5. aku kan..suka coklat tapi yang jenis gini aku tak minat nak makan...tak tahu la kenapa..skang trend yang cookies tu pulak..tu pun aku tak minat..entah ekk..pelik..ahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo sam ale aku, tapi yang ni sedap plak... kalau cokelat aku suka choki-choki jee hehehehe

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.