WORDLESS WEDNESDAY - SKECHERS GO WALK!


WORDLESS WEDNESDAY - SKECHERS GO WALK! | Cepat.. Go Walk! Maksudnya pergi jalan sana hahahaha..Kemain laju korang kalau kata suruh berjalan ek.. mesti maksud go walk kat korang tu berjalan merayap sana sini kan? Kah!. Tapi Go Walk di sini tu, lebih kepada pakai kasut tu haaa then pergilah jalan atau bersenam, contoh; 'Brist Walk'.. haa gituh.. 

Tapi tak silap Sis laa kasut Skechers GO Walk yang ini lebih sesuai untuk di pakai time jenjalan biasa ketika keluar aje, tak sesuai untuk di bawa bersenam, takat bristwalk pelan-pelan tu okaylah. Kalau buat berlari, memang jahanam laaa kasut tu!. 

Buat ketika dan masa ni, inilah kasut paling selesa Sis pakai ke sana ke sini. Hadiah anak Sis,Yana belikan. Harga agak mahal, tapi berbaloi pakai. Kaki tak sakit dan bestlah senang cakap. Ada rezeki nak beli lain pulak, kotlah ada yang Go Run! Hahahaha.. 

Skechers Go Walk


P/S: Alah membeli menang memakai, ye dakk?.. 

6 comments:

  1. sedap pakai kasut skechers...aritu adik pi sale..kirim kt dia 2 pasang ..lps tu utk ank 1 pasang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang sale tu tak dapat nak beli, sebab belum gaji hahahahaha...
      Ni pun anak juga yang belikan.

      Delete
  2. Nak cari yang 'menang membeli menang memakai'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Wak, eloknya gitu.. alah membeli menang memakai, atau menang dua-duanya hahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.