WORDLESS WEDNESDAY - PARTY BAJU KELAWAR


WORDLESS WEDNESDAY - PARTY BAJU KELAWAR | Hahaha kalau di ingat-ingat kejadiannya 'Party Baju Kelawar' ni, memang lawak seram oii.. macam-macam hal berlaku. Tapi berjaya juga menjadinya Party Baju Kelawar tu walau yang tukang cadangnya tu tak dapat join sama atas sebab kesihatan yang tetiba datang tanpa diundang huhuhu..

Bukan senang nak jumpa dengan team JDT Blogger macam ni, bila ada peluang apalagi, kami plan laaa mini gathering sewaktu kami semua staycation di JO Hotel Johor Bahru baru-baru ni. Kebetulan acara malam tu 'Free and Easy', so kami lepak, makan dan berborak panjang dalam bilik aja. Meriah ko! Tu baru suku je tu ahlinya, kalau semua ada, mau kena halau dari hotel gamaknya.

So lepas ni apa pulak yaa agendanya.. next!..

Party Baju Kelawar



P/S: Terima kasih Hernee untuk Doodle yang cantik itu! 

18 comments:

  1. Replies
    1. Sangat meriah walau dalam keadaan last minit plannya hehehehe

      Delete
  2. semua berOOTD dengan baju kelawar. cantik-cantik pulak tu bajunya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe iyee Mar, dah namanya pun party kelawar hahaha

      Delete
  3. This ia nice! I loveee parti kelawar! Hewhewwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. Next kita buat lagi yaaa Non...party kain batik hahahaha

      Delete
  4. best pulak tema party kelawar tu sis.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann Dilah, untuk Mak-Mak memang sesuai party kelawar ni hahaha

      Delete
  5. baju kelawar cantik tau !! haha

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Hahahaha kannn, gelak tak sudah bila nengok semua gambar hahahaha

      Delete
  7. Lepas ni kita plan tema lain pulak. Eh ada lagi ke lepas ni? Adalah tu kot.. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan, tema kain batik pulak Juju...hahahaha gigih laaa memasing ikat kain hahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.