DAPATKAN TAWARAN HEBAT MENGINAP PERCUMA DI HOTEL SETELAH MENDAPAT VAKSIN


DAPATKAN TAWARAN HEBAT MENGINAP PERCUMA DI HOTEL SETELAH MENDAPAT VAKSIN | KORANG dah lengkap cucuk vaksin? atau sedang menunggu untuk temujanji vaksin? atau dah daftar tapi belum dapat tarikh temujanji? yaaa ini ada berita baik untuk korang. Yang penting tawaran ini hanya sah kepada mereka yang sudah, sedang menunggu atau akan di vaksin sahaja. Jika belum daftar, silalah daftar segera ya.. 

Ganjaran dan tawaran hebat dari SubHome dan VIP Pass kepada rakyat Malaysia untuk menginap satu malam percuma di mana-mana hotel mereka. Menyedari akan kebanyakan rakyat Malaysia ingin keluar dari kediaman mereka sendiri untuk bercuti dan pada masa yang sama meraikan usaha kerajaan untuk mencapai imuniti kelompok, SubHome dan VIP Pass ingin memberikan hadiah kepada individu yang menerima vaksin. 

Individu yang diberi vaksin boleh mendaftar untuk VIP Pas yang memberi mereka penginapan satu malam percuma di mana-mana hotel SubHome di Malaysia.

Dapatkan Tawaran hebat Menginap Percuma Di Hotel Setelah Mendapat Vaksin

"Kita semua menyedari impak COVID-19 terhadap ekonomi dan pelbagai industri. Dengan melakukan ini, kita ingin memberi insentif kepada rakyat Malaysia untuk mencapai imuniti kelompok,"; kata Nicholas How, Pengarah Jualan, The VIP Pass.

Dengan initiatif ini, kita berharap untuk memotivasikan lebih ramai orang untuk menerima vaksin juga. Mencapai populasi yang terdiri daripada sebilangan besar orang telah divaksinkan akan menjadi pemangkin untuk meningkatkan ekonomi, dan membantu industry-industri yang paling parah dilanda. Pada dasarnya membolehkan orang untuk kembali ke kehidupan normal mereka dengan lebih cepat.

"Pelancongan dan perhotelan dijangka akan menerima lebih banyak aktiviti dan diharapkan dapat pulih dengan cepat. Tambahan pula, mencapai imuniti kelompok juga akan meringankan beban frontliner kami dan memberi mereka masa rehat yang sangat diperlukan."

Dapatkan Tawaran hebat Menginap Percuma Di Hotel Setelah Mendapat Vaksin

"Ahli-ahli syarikat VIP Pass terdiri daripada veteran-veteran industri pelancongan dan kami ingin membantu sektor ini untuk kembali maju. Kami tahu ramai pengusaha hotel yang telah menderita teruk tetapi enggan melepaskan kakitangan mereka dan kami telah berusaha keras untuk mencipta produk-produk baru untuk menolong mereka bangkit semula atau sekurang-kurangnya menyokong mereka untuk terus bertahan sehingga semua ini berakhir,"; tambah How.

Menawarkan penginapan percuma satu malam diharapkan akan menarik lebih banyak individu untuk mendapat vaksin dan meningkatkan semangat sambil memberi semua orang sesuatu yang dinanti nantikan, terutama dengan pengumuman baru-baru ini bahawa individu yang diberi vaksin sepenuhnya akan menikmati lebih banyak kebebasan.

"Takut ditinggalkan atau tidak termasuk (Fear of missing out) adalah alat yang ampuh. Dengan tawaran ini, kami berharap perbincangan mengenai rancangan percutian akan mendorong orang lain untuk menerima vaksin lebih cepat supaya mereka tidak akan ketinggalan dan dapat ikut serta dalam masa-masa yang menyeronokkan,"; katanya.

Dapatkan Tawaran hebat Menginap Percuma Di Hotel Setelah Mendapat Vaksin

Tawaran penginapan percuma satu malam ini boleh dituntut oleh sesiapa sahaja. Satu-satunya syarat ialah mereka perlu menerima vaksin sebelum percutian mereka, sesuai dengan Prosedur Operasi Standard (SOP) yang ditetapkan oleh kerajaan.

"Para tetamu hanya perlu membayar caj pembersihan sebanyak RM50. Penginapan disubsidi oleh The VIP Pass dan tawaran ini boleh dituntut di https://getvippass.com/ dari sekarang hingga 9 September 2021. Klik pada pop-up yang muncul di laman web, daftar di link tersebut dan tunggu pengesahan melalui e-mel," How jelaskan.

Dapatkan Tawaran hebat Menginap Percuma Di Hotel Setelah Mendapat Vaksin

SubHome adalah pengendali perkongsian rumah terbesar di Malaysia yang menawarkan pengalaman seperti hotel di lokasi di Lembah Klang, Kuantan, Pulau Pinang dan Johor Baru. Bilik bernilai RM200 ke atas setiap malam dan setiap suite seluas sekurang-kurangnya 400 kaki persegi. Setiap unit menawarkan dapur yang lengkap, Wi-Fi berkelajuan tinggi, peti keselamatan, kemudahan menyetrika dan Smart TV.

Rakan kolaborasi; The VIP Pass adalah portal keahlian yang menyediakan pelbagai faedah dan tawaran eksklusif dari industri pelancongan dan penginapan. Ia berfungsi untuk memberikan situasi win-win bagi para anggotanya dan pengendali. VIP Pass yang berpusat di Singapura dan pasukan operasi serantau yang berpusat di Malaysia, menawarkan akses ke harga 'orang dalaman' dari lebih dari 3,000 lokasi di seluruh Asia dan Australia.

Pertanyaan media boleh ditujukan kepada Nicholas How di nicholas@getvippass.com atau Shamsher Singh Gill, Pengurus Komunikasi SubHome (shamsher@subhome.my).


P/S: Menarik juga ya, Sis nak tengok di Johor, Hotel apa yang mereka tawarkan.. 

12 comments:

  1. Dah lama cucuk ni. Nak jugak laah

    ReplyDelete
  2. Okay nak juga! Tunggu suami kita lengkap vaksin. Akak ni beli sampai 9 september. Travel bebila ke? Dia ada expired date ke vip pass tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yayy.. jomlah kita bercuti berjemaah yaaa...takde expired Ruby, boleh daftar then booking, dan follow SOP kerajaan ikut date kita..

      Delete
  3. Replies
    1. Jommlah daftar dulu, nanti dah boleh bokking travel..

      Delete
  4. Replies
    1. Kannn Wak.. bila lagi, janji daftar dulu..

      Delete
  5. peluang keemasan, rugi kalau dilepaskan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berbaloi sangat kann.. memang ramai berebut nak daftar ni.

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.