WORDLESS WEDNESDAY - KACANG POOL


WORDLESS WEDNESDAY - KACANG POOL | MEMANG agak lama tak pekena Kacang Pool ni. Kalau masa boleh dine-in memang selalu jugalah makan Kacang Pool dengan Suami di Bomba Larkin sana, tapi sejak dah tak boleh makan kedai ni, memang jaranglah mencari sarapan jejauh sana. 

Kalau area Pasir Gudang ni, kalau korang nak mencari dan teringin makan Kacang Pool, korang beli dan pergi di Pondok Yan Tanjung Puteri sana. Situ ada jual Kacang Pool. Memang banyak pilihan oii, booeh rambang biji mato kalau nak beli sarapan, yang penting sedap, hehehehe.. 

Kacang Pool

Kacang Pool


P/S: Rindunya nak Dine-In kann, huhuhu... 

8 comments:

  1. aduh terlapar pulak nengok kacang pool ni..antara febret aku gak ni..kalo da teringin sangat, pergi JB sorang pagi2 pun boleh tersinggah sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn aku pun lama tak pekena Suanh, nasib ada jual area dekat sini..

      Delete
  2. kite dari dulu tak reti nak makan kacang pool ni..hahah tak kena dengan tekak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahaii sayangnyaaa.. padahal kacang je tu dalamnyaa, then cecah dengan roti sedapnyaaaa

      Delete
  3. Lepas ni bolehlah
    JDT dan boleh masuk fasa 2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Wakk, dah bolehlah pi bando pekena kacang pool hehehe

      Delete
  4. Tak pernah lagi makan kacang pool. Teringin nak rasa yang famous kat JB tu. Syok kalau dapat makan dine in makan panas panas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serius arr tak pernah Fizah? Kena cuba ni, paling femes di Bomba sana, kacanmg pool haji..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.