JOM SHOPPING SEMPENA KEMPEN BELI EMAS 916 DAN BELI BARANGAN MALAYSIA DI PGmall.my


JOM SHOPPING SEMPENA KEMPEN HARI EMAS 916 DAN BELI BARANGAN MALAYSIA DI PGmall.my | KEMAIN besar  biji kata korang bila baca tajuk EMAS tu yaa, senyum sampai ke telinga, lelaju ko klik posting Sis yaa hahaha.. Ye laa, siapa aje wanita tak suka emas kan, at least dapat seurat berat 5gm pun jadi laa untuk simpanan, tapi sekarang mana ada orang kumpul 5gm, mau-mau ada hampir 50gm kan, hehehe... 

Pantang nampak sale tak kisahlah di kedai mahupun online, mesti nak juga skodeng kan.. sama je laa dengan Sis, kalau dulu memang tak suka pakai emas, Sis lebih suka pakai silver, tapi sejak Suami asyiklah memberi dan membeli, makanya Sis pakai aje laa, benda dah ada kan, kang simpan kena bayar zakat pulak. 

Tapi sejak dah mula ada kelonggaran SOP ni, kedai emas memang penuh aje okay, harga emas pun kejap naik, kejap turun, bila turun je harga emas tu, haaa mulalah penuh kedai, tapi hati-hati, jangan sampai lupa jaga SOP, kang tambah kluster kedai emas pulak. 

Dan bagi mereka yang suka berbelanja atau soping secara atas talian, jangan risau, PGMall.my akan mengadakan kempen Beli Emas 916 pada bulan September ini. 


Bagi korang yang belum lagi tau apa itu PGmall.my, PGMall.my adalah satu-satunya platform e-dagang tempatan di Malaysia yang telah bertapak sekian lamanya sejak 2017 dan mempunyai berjuta pembeli dari serata Malaysia dan dunia. Mana taknya, semuanya di hujung jari aje, tak payah susah-susah keluar membeli-belah, pilih, bayar dan barang korang segera sampai depan pintu, mudah kan?

Lagi pulak negara kita tengah Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ni, lebih mudahlah kita beli atas talian macam ni. Ianya memang memudahkan kita, tak payah bersesak keluar membeli belah. Dan PGMall.my adalah Malaysia no-1 e-commerce platform, dan juga dalam kedudukan Top 3 dalam e-commerce site di Iprice insight report, sebab tu ada jaminan pembelian dan korang boleh soping tanpa was-was. 

916 Gold Day


Dan untuk mereka yang suka membeli dan mengumpul emas, kempen 916-Gold-Day ini akan berlangsung bermula pada 15th sehingga 17th september 2020. Dan bagi mereka penguna aplikasi atau pembeli pertama yang 'sign-up' korang akan dapat RM25 OFF-diskaun dengan setiap pembelian minimum RM400.

Dan bagi pengguna sedia ada, korang akan dapat diskuan RM20 OFF-diskaun dengan setiap pembelian minimum 400, dan diskaun RM40 OFF-diskaun dengan setiap pembelian minimum RM600. Wowww sangat yaaa diskaun yang PGmall.my bagi ni.. rugilah kalau korang tak membeli. 

Dan korang juga boleh dapatkan diskaun tambahan lagi dengan menonton FB Live Promotion setiap hari 24 hour, dan dapatkan diskaun RM20 OFF-diskaun dengan setiap pembelian minimum RM400. 

So korang jangan lupa untuk turut sama dalam perasmian hari kempen 916-Gold-Day ini berlangsung iaitu pada15th September 2021, jam 12am. Dan untuk mendapatkan harga promosi sepanjang ianya berlangsung, korang jangan lupa klik Promotion link ini okay https://pgmall.my/916-Gold-Day
  
Kempen Beli Barangan Malaysia


Dan sekali lagi PGmall.my mengadakan kempen Beli Barangan Malaysia yang kini berlangsung sehinggalah pada hujung tahun 31st December 2021. Pelbagai barangan Malaysia yang boleh korang beli tak kira apa aje baik makanan, pakaian, barangan elektrik ataupun perkakas rumah, semuanya boleh korang beli sepanjang kempen berlangsung. 

Dan bagi mereka yang pertama kali juga menjadi pembeli 'New Shopper' dan 'sign up' melalui aplikasi PGmall di google play atau apple store, korang boleh nikmati diskaun sebanyak RM10 dengan setiap pembelian minimm RM30. Dan jangan lupa masukkan Code : KBBMNEW10

Dan bagi korang yang menjadi member dan pembeli sedia ada 'Existing shopper', korang juga berpeluang mendapatkan diskaun sebanyak RM5 dengan setiap pembelian minimum RM30 dengan memasukkan Code : KBBM5. Atau diskaun sebanyak RM10 dengan setaip pembelian minimum RM50 dan masukkan Code : KBBM10

This is apply for all KBBM sellers including GOLD : https://pgmall.my/KBBM-2021


So apalagi, jom shopping sempena kempen jom beli emas dan beli barangan Malaysia di https://pgmall.my/home dan dapatkan diskaun yang di tawarkan. 

Jadi jangan tunggu lagi!!
Tak perlu susah, #JustStayAtHome #DudukRumah dan #StaySafe ..

Korang boleh donlod apps PGMall tu di apps store atau Google Play atau buka website PGMall.my dan mula bershopping! Jomm kitaa!!..
• Tertakluk kepada terma dan syarat.



P/S: Sis ada dua barang beli di PGmall.my ni, vakuum dan juga chopper..harga murah dengan diskaun yang di berikan.. puashati.. 

12 comments:

  1. dulu pernah shopping emas kat sini.. mmg berbaloi harganya..sbb ada diskaun. nanti nak repeat balikla hehe

    ReplyDelete
  2. Saya excited nak tunggu 916 Gold Cultural Day. 15 hb 12 tengah malam. Ruby akan standby! Hahaha. Nak tengok berapa segram harga tahun ni.

    ReplyDelete
  3. PC rajin juga ke sini tapi belum pernah membeli di sini lagi sis.

    ReplyDelete
  4. Ramai yang nak beli emas PG ni bila ada offer macam ni

    ReplyDelete
  5. Tarikh kempen tu kena setkan alarm. Banyak juga potongan harga jika beli emas di PGMALL. Emas adalah salah satu pelaburan yang mudah.

    ReplyDelete
  6. Psst. Rawlins dah racun adik-beradik gegirls untuk beli emas. Hik hik. Elok kan melabur emas kan.

    ReplyDelete
  7. okay mari membeli emas nanti..kita dah aim dah seketul, upah dia berpatutan..haha

    ReplyDelete
  8. dulu macam was-was juga bila tau PG Mall ada jual emas tpi bila ad yang dah beli and gtau trusted baru macam yakin nak guna hehehe nanti nak beli lah kt sini

    ReplyDelete
  9. Wah terbaik, PG Mall memang banyak gold choices and harga pun bagus. Jap i nak terjah.

    ReplyDelete
  10. Nice, 916 Gold Day is back, rupanya ni jadi annual day juga ye kat PG Mall.. Rasanya last year ada juga 916 Gold day ni.. menarik2... time to check them out,, baru2 ni my housemate baru beli cincin emas sempena birthday mak.. macam nak get one for my mom too la nanti..

    ReplyDelete
  11. Wonderful information Thanks for sharing about Malaysian shopping. https://www.couponkoz.my/

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.