PEMBUKAAN SEMULA BUTIK BOB ROCK LOVELILY DENGAN SOP


PEMBUKAAN SEMULA BUTIK BOB ROCK LOVELILY DENGAN SOP | BAGI mereka yang biasa berbelanja di butik Bob Rock Lovelily ni, ada berita baik untuk korang semua. Yaa kini ianya telah di buka semula setelah lama tidak beroperasi di sebabkan PKP. Dan mulai sekarang korang boleh datang walk-in terus ke butiknya di Plaza Shah Alam seksyen 9 dengan patuhi SOP yang telah di tetapkan. 

Biasalah, kita sekarangkan hidup dan jalankan aktiviti kita dalam norma baharu, so mana-mana tempat kalau korang nak masuk, kenalah korang patuh SOP mereka, dan tidak berkecualilah kalau korang masuk ke butik Bob Rock Lovelily ni. 

Bagi mereka yang baru tau dan baru mengenail nama Bob Rock Lovelily ni, butik ini menjual pelbagai pakaian lelaki dan wanita Plus-Size bermula dari XL hingga XXXXXXL. Dan yang istimewanya, potongan saiz di Bob Rock LoveLily pada kebiasaannya adalah lebih besar dari kebanyakkan kedai lain. So kalau korang yang berbadan besar dan takut takde saiz, jangan risau, datang aje ke Bob Rock LoveLily ni, pasti ada saiz untuk korang. 


Pembukaan Semula Butik Bob Lovelily Dengan SOP

Butik Bob Rock Lovelily ini memang menjadi pilihan mereka yang bersaiz besar, sebab itulah butik ini terkenal dengan taglinenya 'Butik pakaian saiz besar lelaki dan wanita paling ohsem di Malaysia!’. Pakaian yang disediakan bermula dari baju pejabat ke baju kasual dan juga baju melayu. 

Dan kini Bob Rock LoveLily mengalu-alukan kedatangan korang semua ke butik mereka di Lot F-15 aras 1 PLAZA SHAH ALAM seksyen 9 Shah Alam tanpa was-was. Ini kerana mereka lebih prihatin dan sentiasa sanitise butik mereka setiap hari dan masa. 

Pembukaan Semula Butik Bob Lovelily Dengan SOP

Pembukaan Semula Butik Bob Lovelily Dengan SOP

Korang kena patuhi SOP yang ditetapkan dan mendengar arahan dari staff mereka apabila masuk ke butik mereka. Syaratnya; 

- Memakai pelitup muka dan disarankan dua lapis
- Scan MySejahtera dan suhu sebelum memasuki kedai
- Membersihkan tangan dengan hand sanitizer yang disediakan
- Mejaga jarak antara satu sama yang lain

Dan kalau boleh, janganlah terlalu berada di dalam kedai untuk memilih pakaian kan. Kasi 'can' orang lain pulak masuk memilih, sebab dalam satu masa tidak boleh terlalu ramai di dalam kedai, so korang kena faham tu. 

Yang pastinya, sebagai langkah utama yang di sarankan oleh KKM, semua staff mereka yang sudah mencukupi dua dos aje yang bekerja di butiknya. Ini sebagai langkah untuk penjagaan dan pencegahan dari penualaran wabak. 

Pembukaan Semula Butik Bob Lovelily Dengan SOP

Pembukaan Semula Butik Bob Lovelily Dengan SOP

TERKINI!. Bagi mereka yang datang ke butik Bob Rock Lovelily, mereka telah mengeluarkan design T-Shirt bercorak yang sangat exklusif buat peminat pakaian T-Shirt. Ada beberapa pilihan corak yang boleh korang pilih dan semestinya dengan pelbagai saiz. 

Memang cantik kann T-Shirt bercorak tu, siapa kata orang berbadan besar tak boleh bergaya? Haaa korang silaplah tu, tengok aje laa tu si pemakai tu, kemain bergaya kannn.. Buat masa ni warna T-Shirt yang sedia ada hanyalah hitam sahaja, dan pilihan corak akan di tambah lagi dari masa ke semasa. 

Untuk lihat kesemua design T-Shirt bercorak tu, korang boleh klik SINI

Pembukaan Semula Butik Bob Lovelily Dengan SOP


Pembukaan Semula Butik Bob Lovelily Dengan SOP

Bagi korang yang belum cukup vaksin untuk walk-in, korang jangan risau, korang boleh beli secara online di website mereka atau di SHOPEE. Sekarang ni semuanya kan di hujung jari aje, klik-klik jerr, apo susah. Tapi nak puashati memang walk-in lerr bestkan.. Alaa beli online pun korang akan rasa sama macam korang beli di kedai, dari segi pemilihan, warna dan cara pembelian pun, korang akan rasa selamat dan mesra pengguna.  

Promosi yang berlangsung di butik juga sama berlangsung di laman website dan juga online Shopee, so korang jangan risau kalau takut terlepas jualan atau diskaun dari mereka okay. So apalagi, jom laaa cuci mata .. 

Bob Rock LoveLily 
Butik pakaian saiz besar lelaki & wanita paling ohsem di Malaysia! 

Lot F-15, Aras 1
PLAZA SHAH ALAM
Seksyen 9, Shah Alam
Waze/Google: Bob Rock LoveLily

Buka : 11 pagi hingga 8 malam
Telefon :  011-1009 1301
Whatsapp : 011 1009 1302 



P/S: Suka kualiti kainnya, selesa dan resap peluh, bergaya tanpa rasa malu ❤

11 comments:

  1. Waahhh.. Bob rock dah boleh beli kat Shopee.

    ReplyDelete
  2. Bagus betul ada butik untuk plus size ni, mereka pon mahu bergaya kan..

    ReplyDelete
  3. I’m glad that Bob Rock is now open again. Boley lah Bob Rock’s loyal customers shopping sakan. Thank you for sharing this information.

    ReplyDelete
  4. wahh..bagus nya butik ni...selalu sangat orang plus size ni dipelanggantirikan

    ReplyDelete
  5. wah nnt bole try cari baju abin la :)

    ReplyDelete
  6. Bila baca dekat Shah Alam ohhhh frust sikit. Tapi bila baca lagi boleh beli dekat web & shopee ahhhhh lega rasa. Boleh usha tq sis share :)

    ReplyDelete
  7. Actually tak jauh dr umah kte. Tapi kan sis yg tshirt itam corak2 tu lawa laaaa. Bagus la bila ada butik utk plus size ni

    ReplyDelete
  8. Cantik design tu. Kalau ada saiz, Rawlins nak yang tiger tu. Aum! Hehehe. Rawlins nampak gak geng blogger Maha banyak koleksi dia

    ReplyDelete
  9. Waaa cantik design. Dah boleh beli dekat shopee ye boleh gtau suami mcm ni. Suami suka.

    ReplyDelete
  10. mmg rekomen sgt utk mrk yg plus size utk dapatkan pakaian kat sini.. byk koleksi menarik dan helok terletak di badan

    ReplyDelete
  11. Wah best juga kedai ni, banyak pilihan untuk plus size. Will recommend my friend to go there.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.