AYAM 4FINGERS FIRECRACKERS PEDAS DAN RANGUP !

AYAM 4FINGERS FIRECRACKERS PEDAS DAN RANGUP ! | Memalam ni kalau tayang makanan, mesti ramai yang view blog hahahaha. Salah seorangnya yang tengah baca ni hehehehe. Tak tidur lagi ke tu? Kalau masa korang baca post ni, Sis dah offline dah. Kepenatan seharian keluar bersama kawan, jalan-jalan cari makan. Tu pun nasib setempat aje, kalau tak, biasanya beralih-alih tempat oii hahahaha.

Korang !! Dah rasa dan makan ke ayam terbaru 4fingers Firecrackers ni? 
Amacam? Ada sedap? ..

Sebelum ni Sis ada update pasal 4fingers firecrackers ni, jadi korang mesti tau kan samaada Sis suka atau tidak. hehehe. Tapi disebabkan kawan mengajak jadi Sis on je, lagipun boleh order menu lain juga. Makanya bila sampai aje, Sis dah order dulu menu signature biasa dan kawan Sis order menu firecrackers hehehe. 


Bersempena tahun Baru Cina 2019, restoran ayam goreng terkemuka yang berasal dari Singapura, 4Fingers tampil dengan menu terbaru  yang bukan sahaja pedas namun keenakaan kerangupan ayamnya yang di saluti dengan ramuan campuran berupa rempah dan sos istiemewa. 

Yang sukakannya pasti suka. 


Hanya menggunakan campuran rempah ratus segar seperti jintan dan lada Szechuan, ayam empuk dan rangup di luar ini boleh dipilih dari bahagian kepak dan drumstick, set hidangan Firecracker Chicken ini juga boleh ditambah dengan sajian sampingan berupa kentang goreng (fries) berperisa Kimchi mahupun rumpai laut!

Untuk pengetahuan korang, sos dan ramuan sapuan untuk ayam tersebut dicipta istimewa untuk sambutan perayaan tahun ini bahkan telah mendapat sentuhan chef selebriti Bjorn Shen.


Harga Ala Carte adalah serendah RM15 manakala RM19.70 untuk hidangan set.


Biasanya kalau plan last minit mesti menjadikan, haaa begitulah kami semua ni. Last minit plan semua menjadi. 


By the way, nak ucap terima kasih juga pada Kim, yang mengajak kami semua makan 4fingers. Dia review, kami tukang makan hahahaha. Next time kita pergi lepak-lepak lagi ya . 

Korang kalau nak tengok lagi menu dan promosi boleh ke website mereka ya . 

Untuk keterangan lanjut, sila klik [facebook.com/gimme4fingers].






P/S: Kenyang juga oii makan ayam aje. Korang cubalah ..OkBai, nak layan anak katak (Ain & Sunah) yang meniduri di rumah tidur di rumah Sis 


AYAM 4FINGERS FIRECRACKERS PEDAS DAN RANGUP ! AYAM 4FINGERS FIRECRACKERS PEDAS DAN RANGUP ! Reviewed by Sis Lin on Sunday, February 17, 2019 Rating: 5

8 comments:

  1. kenyangg yangg amatt woiii...sukewwww gilerr makan kongsi-kongsi giniiii.......auchhhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kenyang makan kenduri ayam khennn @farahain

      Delete
  2. meniduri kononnnn..hahahah...eeee, kim cakap aku tak cukup makan...oiii kenyang gilaaa oiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha nak manja sikitlah @Sunah..hahaha yaa Kim kata ko macam tak kenyang aje hahahah

      Delete
  3. kita tuari mkn beli set 6 peha tu share berdua jer ngan Iman, kenyang giler, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Kak @Sei, paha ayam dah lah gebu, makan 2 dah kenyang ...

      Delete
  4. bestnya kak..tgk gambar pun dah terliur..hihi

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.