SIAPA MACAM SIS, ASAL NAK PERGI BERCUTI AJER, MESTI BELI COLI DAN SPENDER BARU!

SIAPA MACAM SIS, ASAL NAK PERGI BERCUTI AJER, MESTI BELI COLI DAN SPENDER BARU? | Hahahaha tak payah nak gelakkan sangat, jejangan korang pun perangai macam Sis hahahaha. Yer memang jadi satu perangai dan tabiat, tiap kali nak pergi bercuti, mesti nak beli coli dan spender (seluar dalam) yang baru, selai pun jadilah, janji ada beli baru hahahaha.

Kawan-kawan yang sedia maklum, mesti akan perli dan cakap benda yang sama kat Sis kalau mereka tau Sis nak pergi holiday hahaha.

'Sis, dah beli coli dan spender belum?'..

Dulu-dulu takde perangai macam ni, baru 2/3tahun ni jadi tabiat pulak. Automatik datang perangai nak membeli tu berkobar-kobar taip kali kalau tau nak pergi bercuti, dan mesti cari jalan keluar nak pergi beli, kalau tak dapat beli, rasa macam sumting wrong gitu bercuti hahaha.
Kalau Suami dah faham sesangat dah. Kadang dia siap perli depan anak-anak.

"Emak ko mesti beli coli dan seluar dalam baru kan?'

Lalalala janji puashati! :p


Brand pilihan : Scarlet jerrr 4 rm100 :p

Lagi satu, bukan Sis punya aje, dengan Suami dan anak bujang punya sekali Sis belikan hahahaha. Eh nak malu apa boskurrr, benda barang memang kita pakai, nak cite dan upload nak malu pebende. Banyak benda lain yang boleh di malukan kalau korang tengok dan baca. Setakat cite Sis ko ni, takde benda nak di malukan.

Isu sensitif? Tang mana? Takde pulak gambo bogel ke apa ke. Habis kalau kat soping kompleks tu, jual coli spender terdedah, ko tak malu tengok plak ek. Hampeh! Setakat gambar celah plastik coli dan spender ni, nak malu apa bosskurr?? Lainlah gambar duduk celah kelangkang jantan hahahahaha.
Itu ye satu kemaluan okay! opsss...

Dah, tu je nak cite, mood bercuti masih ada. Menaip ni pun masih di luar kawasan, nasib baik Sis bawak laptop, dapat juga jengah my blog hehehe. Dan dapat update satu entri ni ha.Kalau tak mereput gak menunggu Suami ni hehehehe.

Jangan fikir bebukan ya. Tu hanya satu perangai Sis ko yang Sis nak share jer. Kot mana tau ada yang lagi teruk dari Sis hahahaha.

OkBai, sambung nanti yer..







P/S: 3/4 bulan sekali Sis mesti buang coli dan spender lama yang dah pakai, korang? ..


14 comments:

  1. Saya punn suka beli baruuu bila nak jenjalann :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn @Farah kan hehehe.. satu kepuasan gitu hehehehe

      Delete
  2. amboii hihi. skrg blm mcm ni lagi. taktau la in future or time dah kawin nanti. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe @Eeca..tunggu nanti datang perangai tebiat macam Sis hahahaha

      Delete
  3. xper tunjuk sis..barang barang baru bkn yg dah lunyai..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn @Normi kann, bukan kita tayang body pun heheheh

      Delete
  4. Ako just nak komen.. amboii salin kulit lagi blog ni hahaha.. ok bai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaa...dah takde keje kan, begitulah @Retna hahahaha

      Delete
  5. ahahahaha.. ada jugak kekadg beli baru kalau nak g jalan2.. klu dua2 ngn suami lg laa kaann...kih4

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa kannn @Shalimar, jadi tabiat pulak..jangan kata coli, baju seluar semua kalau boleh nak baru hahahaha

      Delete
  6. baru beli bra semalam. sorella ngan young heart tengah offer. RM10 saje~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha wowww murahnya weiii...kat mana? Nak beli jugalah, nak pi bercuti next week ni @Suzlin heheheh

      Delete
  7. Replies
    1. Hahaha ye ye bukan main-main haaaa @Sunah hahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.