RINDU PULAK SIS DEKAT KAWAN DI KOREA TU, JOM KOREA JOM!

RINDU PULAK SIS DEKAT KAWAN DI KOREA TU, JOM KOREA JOM! | Hahaha ini kalau si Retna dan Linda baca, mampos Sis ko kena kecam giler hahahaha. Dah biol ke haper agaknya tiba-tiba sebut dan up post Korea hehehehe. 

Alaa petang-petang ni sajer je membelek gambar dalam album sambil nyoyot eskrem Malaysia, sekali ternampak gambar album Korea ni, rindu pulak tiba-tiba. Dua kali pergi, tetap tak puas! Kalau di ajak lagi, pun Sis nak pergi juga lagi.

Kenapa? Entahlah susah nak bagitau korang, korang kena jejak sendiri baru dapat rasa apa yang Sis rasa. Sebab itulah si Retna tu hampir dah dekat soploh kali ke sana. Dah macam balik kampung dia je ko. hahahaha.

'Sis dah pergi Korea dua kali?'

Opss..yelah tau, Sis memang belum ada up lagi cerita percutian ke Korea tu hahaha. Nantilah, tunggu mood Korea sampai, sekarang ni mood New Zealand je rasa kakakakakah! ๐Ÿ˜ 


Hai sisters ! Awak rindu kita tak? Kita rindu awaklah hahahaha puiiii
Kenal pun tak, tiber rindu hahahaha..sengal amat Sis ko kan. Alaaa sajer up gambo ni, sebab Sis nampak cute sangat walaupun masa ni badan sedang di pam-pam tapi baju tebal itu menyelamatkan keadaanku hahahahaha ๐Ÿ˜œ

Pengsan si Retna dan Linda bacanya hahahaha.


'Halooo kakak, kakak tak rindu sama saya ka kakak'? hahahaha

Ada je menyibuk kan dia dua orang ni hahahaha. Nak juga interframe masuk. Yelaaa Sis masukkan sekali, sebab nampak cute juga koramg dalam ini gambar hahahaha. Tengoklah siapa yang amikkan kann kann..

Weii cepatlah, tak sabar nak bercuti bersama-sama lagi ni.

Kemanakah kita? Jeng jeng jeng..

#AkuYangCutiKauYangPanas 

Kuang kuang kuang ๐Ÿ˜†







P/S: Post secara tak sengaja sambil makan eskrem cokelat. Panas litlit kannn..phewww 


10 comments:

  1. Hahhahahhaha.... Mmg saja kasi semangat membara ni kan... Ok zasss cari tiket hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha semangat membara, apalagi ayuh tengok tiket @Retna hahahahha

      Delete
  2. Nanti gi jepun pulak..mungkinkah sama perasaannya macam gi korea..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekekeke one day @Sunah..kena menabung kalau nak ke sana nuuu...

      Delete
  3. Perasaan kalau jejak kaki di negara orang ni memang lain macam. Bagai dipanggil-panggil je ๐Ÿ˜…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, sekali dah jejak, sukar nak lupakan semua kenangannya , Kann @Nora ...

      Delete
  4. wowww.. bestnya sis.. tp gambo 1st tu dah nampak sgt mcm sis pun orang korea.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha itulah @Dilah, masa haritu semua cakap KOrea dengan Sis, dah macam satu geng pulak hahahah

      Delete
  5. eeee dia punyaaa posinggg tetap maintain nak cute2 gitewww kannzzz...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.