'NEEM BALM' PRODUK TERBARU KELUARAN ZM BEAUTY™ - NATURAL LOVER'S

'NEEM BALM' PRODUK TERBARU KELUARAN ZM BEAUTY™ - NATURAL LOVER'S | Sebelum Sis nak cerita panjang pasal Neem Balm ni, Sis dah jadi testimoni sendiri dulu selama seminggu. Kebetulan kulit Sis kering dan hampir mengelupas, yelah cuava sangat panas sekarang ni kan, jadi sebelum keluar memulakan perjalanan, Sis sapu-sapu pada kulit yang kering di sekeliling atas tapak tangan dan di celah-celah jari. Alhamdulilah setelah sapu, kulit jadi lembab dan tempat yang kering tu terus jadi lembab. Baguskan? Memang sangatlah berguna.

Takpe, sebelum korang banyak tanya, jom kita hadam dulu.

Apa itu 'Neem Balm?' . 

Natural Lover's...made with love for all ages. 
100% natural..my choice is always natural.


Apa itu Neem Balm?

- Neem Balm adalah sejenis balm yang dihasilkan daripada daun neem, minyak zaitun, dan lilin lebah dengan fungsi utamanya sebagai sapuan magic untuk kulit, samaada dewasa atau pun kanak-kanak. 


Cara guna Neem Balm.

- Cara guna Neem Balm hanyalah buat sapuan nipis ditempat yang diperlukan. (sapuan luar sahaja).
 *Cara guna Neem Balm telah di cetak dibelakang bekas Neem Balm tersebut untuk rujukan pengguna.



Adakah selamat Neem Balm digunakan?

- Ya, Neem Balm selamat digunakan dan telah diuji di makmal oleh PERMULAB SDN BHD dan telah mendapat kelulusan KKM dengan nombor siri KKM NOT 181101999K.


Siapa yang boleh guna Neem Balm?

- Neem Balm sesuai digunakan oleh semua peringkat usia dari bayi hingga ke dewasa dan seterusnya warga emas tanpa sebarang kesan sampingan kerana produk ini 100% natural. 



Kesan Sampingan menggunakan Neem Balm?

- InsyaAllah tiada kesan sampingan kerana ianya adalah 100% natural KECUALI jika anda ada masaalah kulit, sila dapatkan nasihat pakar terlebih dahulu.


Berapa isi kandungan Neem Balm?

- Berat bersih Neem Balm ZMBeauty adalah 60gm. 



Jangka hayat Neem Balm?

- Jangka hayat Neem Balm luput setahun selepas bekas di buka seperti tertulis dibelakang bekas Neem Balm.


Berapa harga Neem Balm?

- Harga Neem Balm ZMBeauty adalah RM45 tidak termasuk poastage beserta free gift berupa termometer exclusive ZMBeauty (sah sehingga 10kpcs pertama sahaja).



Inspired by ZM Beauty 

Di sertakan di dalam bekas istimewa yang mudah dan senang di bawa ke mana sahaja. Menarikkan. 

Sis sukakan baunya, dan sekarang memang bawa kemana aje Sis pergi, jadi kalau dalam cuaca panas sekarang ni, kalau rasa kulit kering, just sapu aje lah di permukaan kering tu. Kulit akan lembab serta merta. Korang cubalah .


Korang dapatkannya sekarang dan korang akan dapat hadiah percuma berupa termometer eksklusif dari ZMBeauty ni ..


Untuk dapatkannya, korang boleh ke laman sosial ZM Beauty ya.

Facebook: Zuraini Muhammas

Instagram : @neembalmhq

 Page: NeemBalmHQ

or wahtsapp terus ke nombor : ZM Beauty HQ  +60 11-3248 4182 / 07 7550792

Neem Balm bukanlah ubatan tapi ianya adalah krim sapuan (kegunaan kulit luaran sahaja). 
#zmbeauty #neembalm #neembalmzmbeauty #neembalmviral 






P/S: Benda kalau mudah dibawa dan senang digunakan, memang jadi pilihan Sis. Dan Sis berani rekomen kat korang semua. Cubalah, bau dia pun sedap ya amat!!..


'NEEM BALM' PRODUK TERBARU KELUARAN ZM BEAUTY™ - NATURAL LOVER'S 'NEEM BALM' PRODUK TERBARU KELUARAN ZM BEAUTY™ - NATURAL LOVER'S Reviewed by Sis Lin on Sunday, February 17, 2019 Rating: 5

8 comments:

  1. Siapa yg ada kulit sensitif bagus simpan ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yerr Kak @Seri, kita dah siap masuk simpan dalam bag ...hehehe

      Delete
  2. wajib simpan satu dalam henbeg. senang nak calit :)

    ReplyDelete
  3. wah..lama xde balm dalam simpanan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena beli Kak @Normi, mudah nak simpan dalam bekas yang cantikk...

      Delete
  4. Replies
    1. Sangat, bekas cantuk, bau pun sedap @Farah ..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.