TRAVEL SAJADA DARI KAKI TRAVEL, MEMUDAHKAN URUSAN SOLAT KETIKA BERCUTI

TRAVEL SAJADA DARI KAKI TRAVEL, MEMUDAHKAN URUSAN SOLAT KETIKA BERCUTI | Mudah dibawa, ringan dan mudah dilipat untuk dimuatkan kedalam bag dan juga ringkas untuk mengerjakan solat, itulah keistimewaaannya Travel Sajada dari Kaki Travel
Kemana-mana senang nak bentang. Kadang iyee ada sesetengah hotel atau resort ada menyediakan sejadah, tapi TIDAK SEMUA ada, kena ingat tu. kalau takde kena call, tanya dan menunggu nak menghantar tu yang ermmm...silap-silap kena call lagi..betul tak?

Jadi untuk memudahkan urusan mengerjakan solat, lebih baik kita 'stanby', sediakan payung sebelum hujan. Contohnya, dapatkan dan belilah travel sejada yang macam ni. Sis dah berapa kali ke mana-mana, gunakan travel sejada ini aje, jadi bila sampai di tempat tujuan, kalau takde sejadah, dah boleh terus guna travel sejada ni, sementara menunggu pihak hotel/resort hantar ke bilik.

Memang nipis dan kecil kalau nak di bandingkan dengan sejada biasa guna tu, tapi ianya adalah satu keperluan aje, janji adalah tempat bersih mengalas lantai untuk kita bersolat. Sebelum-sebelum ni, kalau takde sejadah, Sis guna towel hotel untuk di jadikan alas lantai. Sekarang dah tak susah, dah ada Travel Sejada.


Saiz dia memang comel. Di lipat dalam satu bag kecil. Sangat cute. Ada pelbagai pilihan warna, saiz sama aje. Janji mudah nak bawa, selit aje dalam handbag pun muat.

Lagi satu kalau nak di buat goodies atau hantaran dan juga hantaran pun sesuai, serius cakap, cute sangat dan yang penting berguna.


Sis punya color pink, cantikkan. Yelah nak mengadap Allah pun kenalah cantik juga. Telekung ke, sejada ke, kenalah cantik juga. Hanya niat untuk Allah.

Korang beli baju, bag, kasut beratus-ratus, beribu-ribu boleh, takkan nak beli Travel Sejada sebegini pun berkira? Hurmmmm...Terpulanglah masing-masing. Kadang manusia ni pelik, kita up gambo bersolat pun kang orang kecam oii, nak menunjuk katanya... Tapi kalau orang up gambo OOTD terbentuk segala tubuh badan, kemain lagi orang like-like, dan komen.... 'nak tunjuk siapa?' ..ermmmm donia donia.

Untuk yang nak dapatkannya, bolehlah follow Kaki Travel ya.

Instagram: @kakitravelnet 

Dia juga ada menjual barangan travel yang sesuai dan ringkas untuk di pakai dan di gunakan ketika travel. *Sis berkenan bekas makanan dia tu, nanti nak belilah .

Esok dah raya cina kann...Jalanraya mesti jem kan. Hati-hati ye korang yang balik kampung tu. Bawa kereta dengan waspada, biar lambat asal selamat.

Selamat bercuti korang!! ..








P/S: Hehehe tak sangka dah tua, dah kahwin gini pun dapat angpow lagi hehehe 'hadiah katanya', terima kasih 'BOSS' .. :)


2 comments:

  1. alahai size dia comelnya. senang nak usung sana sini..
    hehe ada tengok gak kat IG tapi x beli2 pun lagi. CT suka travel towel diorang. da dua tahun pakai =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat comel, mudah di bawa dan lipat jd kecik, boleh muat dalam handbag je @Siti..
      Tulah, Sis berkenan magkuk bekas makanan tu haa..nanti nak belilah..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.