GARA-GARA APPS PIX2MIX, MUKA AKU JADI MANGSA KEADAAN!


GARA-GARA APPS PIX2MIX, MUKA AKU JADI MANGSA KEADAAN! | Ni semua gara-gara si Najeeb Abdullah dan juga Dr Khairul Faizie lee ni punya hal! Duk gelakkan mereka, dengan Sis ko sekali mereka mangsakan!. Sabo je laaa..nak gelakkk pun yeee hahahahaa...

Korang mesti dah buatkan guna pix2mix.net tu kan? ye laaa pantang viral, kejap aje orang jadi ikutan. Tapi Sis belum lagi terjebak oii.. anak-anak pun Sis nengok takde yang buatnya. Kalau tak muka Emak dan Ayahnya pun jadi mangsa gak..

Korang nengok aje lee tu bila muka Sis di afrika kan, aje gile nampak ala 'negro' oii hahahahaha.. 

Gara-Gara Apps Pix2Mix, MUka Aku Jadi Mangsa Keadaan

Korang nak tengok perbalahan komen yang menjadikan muka Sis jadi mangsa, korang baca di post Dr Khairul Faizie sini . Jangan gelak!!! ...

Kreatif aje kan manusia sekarang ni, macam-macam le apps yang keluar nak hiburkan hati. Kekadang tu ada yang annoying, tapi ada gak yang memang jadi bahan lawak sampai terhibur hati Sis ko hahaha, macam apps pix2mix ni lerr.. 

Korang nengok pun mesti korang gelakkann hahahahaha.. 

Ni ada satu lagi si dak Najeeb tu buat...eeeeeee 

Gara-Gara Apps Pix2Mix, Muka Aku Jadi Mangsa Keadaan

Ko tengok!! Ni versi cina tahap keturunan cina betul ni, sampaikan mata Sis yang sedia sepet tu terus hilang oii.. sabo je laaa dak Najeeb ni kann.. Pakkal leee Sis ko tak kowser nak layan apps telegram tu, kalau tak, Sis dah balas dendam gak hahahaha... 

Tapi memang ye malas melayannya sebenarnya, banyak sangat kang guna apps, duk semak simpan gambar dalam phone, yang ada pun tak guna sangat, buat berat nanang storage ajee.. tu yang nak taknak, jadi ler mangsa keadaan, ko redha aje laa Sis Lin oii dengan geng kepala gila-gila ko hahahaha..

Tak memasal, gara-gara apps pix2mix ni, muka aku jadi mangsa keadaan! ..hahahahaha..

Tapi takpelaa, buat hiburan pembaca blog @akusislin hari ini hehehehe...anda terhibur? Alhamdulilah .
Nak mencubanya? Silalah buat di telegram guna apps pix2mix.net tu yaaa hahahaha.. 

Siap ko Najeeb! 


P/S: Lepas ni apps apa laa plak yang muncul ek hehehe..

18 comments:

  1. Haha ada juga cik tk tgk orang dok main ni.. lawak2 semua hasilnya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kannn, sama lee yang kawan-kawan buat juga di timeline facebook, gelaak je nengoknyaa..

      Delete
  2. hahahaaha... i tak main this one sis... selalunya fb viral mmg i tak main sbb jarang gila scroll fb

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe bagus ko Atie, Sis pun jarang gak buat keje gini, tapi menghiburkan..

      Delete
  3. Hehehehe.Semakin banyak apps muncul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyaaa, yang ini siapa ada telegram boleh buat..

      Delete
  4. kena donlod apps ke??Saya ingatkan guna telgram je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Donlod tu guna kat telegram laa tu.. kalau yang tak reti memang kena google dulu...

      Delete
  5. terhibur tengok muka sis Lin ala negro. Hilang penat seharian. ahahaha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha adeii Sis ko pun sama tergelakk oii, hilang kecinaan Sis hahahaha

      Delete
  6. beza nau dgn yg asal

    https://norminieza.blogspot.com/2020/10/angan-merintih-iqa-nizam.html

    ReplyDelete
  7. aku pun tak terbuka hati nak cuba apps ni..nko laa semalam tiberr hantar gambo afrika aku..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe...gelihati nengoknya pulakkkk... hahahaha

      Delete
  8. Alamak Sis!!!...sudah tukar kahhh...hehehe...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.