Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - RENDANG PARU BONDA ROZITA


WORDLESS WEDNESDAY - RENDANG PARU BONDA ROZITA | Korang pernah beli ke pes Rendang Bonda Rozita ni? Sis pun pertama kali juga mencubanya. Itupun kawan Sis yang menjualnya. Tapi memang jujurnya Sis bagitau setelah Sis mencubanya, rasa rendang pes Bonda Rozita ni memang sedap. Terasa seperti masakan rendang kita yang biasa kita buat. 

Biasanya kalau pes ni lain sikitkan rasanya, tapi pes Rendang Bonda Rozita ni rasanya sama macam resepi masakan rendang kita hari-hari. 

Satu kotak ada 3 paket. Harga RM 14.50 sahaja. Kalau korang nak cuba, boleh ke IG @rumah.terapi.alam untuk membelinya ya.. 

Nak memasaknya pun sonang dan cepat! ..

Rendang Paru Bonda Rozita

Rendang Paru Bonda Rozita

Rendang Paru Bonda Rozita

Rendang Paru Bonda Rozita

Rendang Paru Bonda Rozita


P/S: Sekali hadap licin Suami dan anak-anak makan. Sedap le tu kannnn... 

10 comments:

  1. aduh, paru.. hari tu beli paru kat nsk, ngadap berdua ngan Pak Inche punyalah syok, Iman lak tak makan paru. Nanti boleh beli lagi masuk pes rendang ni plak la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepaskan masak ketam dulu Kak, kndian baru paru hahahahahahaha

      Delete
  2. Replies
    1. BUkan nampak jee, rasa pun sedap, nanti cubalah Atie hehehe

      Delete
  3. mmmm rendang my febrettt tapi bukan paru..hahahah...aku kalo musim2 raya, last minute ade tetamu nak datang rumah, haa pes macam ni memang jadi pilihan...senang dan cepat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan sama aku suka rendang, tapi aku balun je semua benda hahaha...

      Delete
  4. Senang betul kerja masak rendang camni. Harga pun okay sangat tu ada 3 pek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa sedap plak tu..so memang berbaloi lee walaupun pes segera..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.