WORDLESS WEDNESDAY - PANDORA CHARMS


WORDLESS WEDNESDAY - PANDORA CHARMS | Cantik tak korang? Hehehe. Yaaa akhirnya dapat juga memenuhi keinginan hati sendiri yang nak sangat beli Pandora Charms untuk gelang yang baru Sis beli baru-baru ni. Ikutkan citarasa Sis, Sis tak suka beli dan gantung charms bebanyak, sampaikan bangle Pandora yang sebelum ni anak belikan tu pun, still tetap original punya, takde sebijik pun charms. 

Yaa suka simple and nice aje. Tapi gelang Pandora yang terbaru Sis beli tu, tiba-tiba pulak rasa nak beli charms, sebab charms dia cute sangat oii, comel aje, tapi harga mahal juga oii.. cuma semalam saje laa lepas balik dari lunch Nasi Dagang di Thistle Johor Bahru tu, singgah Midvalley jap, tup-tup ada sale, so apalagi, masa untuk reward diri sendiri!!..

Makanya terbeli sampai 3 biji charms yang termurah bagi Sis hahaha.. harga paling rendah Sis beli tu RM 59 ajo, paling mahal RM 89, tu pun rasa Sis ko mahai juga weii..takat bijii kecik macamtu hahahaha. Tapi satu kepuasan buat diri.. 

Yang bestnya, tup-tup anak Sis,Yana kata, takpe nanti Adik bayar balik, hadiah advance hadiah hari jadi katanya, wowww alhamdulilah!! Terima kasih anakkk...

Pandora Charms

Pandora Charms

Pandora Charms


P/S: Alhamdulilah, moga ditambahkan rezeki dan di sihatkan kesihatan berpanjangan buat anak-anakku juga Suamiku mencari rezeki..aamiinn..


16 comments:

  1. Cantik... tapi kita belum sampai minatnya, kita lagi suka benda lain, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyeee Kak, kita suke hehehehe...waaa apo laa tu ekkk

      Delete
  2. Replies
    1. Hehehe kan Dana... meh lee simpan koleksi gak hehehe

      Delete
  3. Alhamdulillah..yeehaaa, kita da tengok da bebelek hihihi..cumilll sangatttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tu mesti esok-esok pi beli gak tu kan kan kannnn

      Delete
  4. self reward utk kepuasan diri sendiri kan sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa Hernee..beli apa yang kita suka..walau ada je yang tak sukanya hahahahaa

      Delete
  5. one of the bracelet to be dream of hehehe !! cantik huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa..moga tercapai wishlist kamu yaa Atie..

      Delete
  6. Cute benor tu... Tak pernah singgah dan membelek pandora.. One day will come there and check it out.. ohohoh... Untung anak belanjaaa.. kih3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kumpul menabung Non, nanti boleh dapatkan Pandora kesukaan ko..

      Delete
  7. Replies
    1. Alhamdulilah, makaseh .. semua anak belanja hehehe

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.