WORDLESS WEDNESDAY - SUP TULANG MERAH GEARBOX


WORDLESS WEDNESDAY - SUP TULANG MERAH GEARBOX | Nengok aje tentunya nampak sedap kan? Yaa memang sedap. Suami pun kata sedap. Sis dan Suami makan di Kedai Makan The Ngeteh Kampung Melayu di Jalan Budiman.

Sis pun baru pertime perginya kedai makan Ngeteh ni, #GengBasSekolah Sis yang mengajak dan rekemen ke situ. Sebab malam Ahad lepas kami ada perjumpaan bersama untuk bincang mengenai program CSR seterusnya. So meeting point kami di situ aje. 

Suami dan Sis datang memang belum makan, so Suami order Sup Tulang Merah Gearbox beserta sekali setnya dengan roti. Agak banyak rotinya, tulangnya pula ada 2 ketul besar. Sis pula makan Chicken Chop. Tapi tak nyempat amik gambar, lapar sangat hahahaha. 

Sup Tulang Merah Gearbox

Sup Tulang Merah Gearbox


P/S: Rasa macam lama pulak tak membeli gearbox dan masak sendiri, ermmmm ...

12 comments:

  1. uiiii... sedap benor ni... lama tak pekena.... huhuhuh

    ReplyDelete
  2. Memang nampak sedap tapi tulaaa, tak reti makan gearbox. Kalau dihidangkan menu ni depan mata Nur, Nur kais isi je hahahaha. Itu pun kalau ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lorr ye ke Nur? Uma Sis ni hantu oiii kalau tulang gearbox ni hahahaha boleh jadi gaduh nak makannya..

      Delete
  3. Replies
    1. Yaa Kak, siap ada live band lagi hehehehe

      Delete
  4. aku tak pandai makan ni..hahahahha..mesti aku hirup kuah aje kalo benda ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo nanti bila ko tidur rumah aku, aku masakkan untuk ko, ko mesti sukaaa

      Delete
  5. terliur ni,tapi i tak resit makan sup gear box hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehee cubalah dulu Atie, sekali cuba, mesti nak lagi hehehe

      Delete
  6. Fuh mau berpeluh ni Sis hirup kuah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyo laaa tersedut-sedut guna straw tu haaaa

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.