Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - NASI GORENG BODOH


WORDLESS WEDNESDAY - NASI GORENG BODOH | Kenapa Nasi Goreng Bodoh? Hahaha sebab nasi goreng tu kosong, takde letak apa-apa pun, just nasi, bahan tumis, telur dan juga ikan bilis. Ada lee 3 hirisan kubis baki hujung-hujung Sis habiskan. Tu yang gelarnya nasi goreng bodoh hahaha.

Dah le bodoh, tengah masak takde karen pulak pagi tadi, tambah le bodohnya nak memasak, tiberr gelap kat dapur, tu yang selesai masak, gigih angkat ke tingkap nak amik gambo, dah kenapa laa ko Sis oii, nampak sangat kebodohannya hahahahaha... nasib baiklah tak jadi bodoh tuannya hahahaha adoiiii laaa.. memacam hal pepagi tadi lerr.. 

Harini takde masak apa, goreng nasi then makan dengan asam pedas ayam semalam. Ooo alamak lupa laa nak post asam pedas ayam tu, arghh esok laa hahahaha.. 

Okay dah, jom tidur..hujan pulak ni, sejukkkk...
Apalagi jom peluk Suami bantal lalalala..

Selamat malam..

Nasi Goreng Bodoh


P/S: Bior bodoh, janji masak, perut kenyang...dari bodoh tak pandai masak hahahahaha...

20 comments:

  1. takdelah bodogh sgt..byk jgk bahan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe oo Sis ni dah bodoh, kalau tak bodoh, Sis letak mix vege atau sayur hijau dalam nasi goreng Sis juga ayam hehehe

      Delete
  2. Dia bodoh tapi kenapa nampak sedap sis hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha sedapa je kalau dah bodoh hahahahaha

      Delete
  3. Hahaha, tajuk kelakar.
    Tapi bodoh2 pun, rasa tetap sedap.
    Alhamdulillah kenyang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, licin gak sekuali di makan time hujann...

      Delete
  4. Hahaha...teringat org umah kata nasi goreng bodoh jer... tapi sedap oiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa Mak-Mak pun panggil nasi goreng bodoh kannnn...

      Delete
  5. Masa mak saudara ckp " hsrini masak nasi goreng bodo je " taktau that menu really exist hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha iyerr dari Sis sekolah dulu dah ada gelaran nasi ke mee bodoh gini hehehe

      Delete
  6. kalau bodoh tak pandai masak, lapo ler jawabnya...hahahah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kannn, merangkak ke dapur terus hahahaha

      Delete
  7. eh eh baru baca mee bodo kat blog kak eda semalam...hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tu mee bodo, ni nasi goreng bodo hahahaha

      Delete
  8. Hahaha sebenarnye ena lg suka masak resepi bodoh2 ni sebab lagi sedap. Ehh kita tak bodohlah. Kira bijak jimat bahan apa. Hahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn Ena, yang geram tu kan, bila masak yang tak cukup bahan, tu lee sedap hahahahaha

      Delete
  9. Tak berapa nak bodo ada kubis tu. Pesanan tu win lah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kannn, anak pun cakap...siap ada telur..tapi bagi Sis kalau tak letak ayam ke atau sayur hijau, kira bodoh leee hahahaha

      Delete
  10. bodoh pun nampak sedap ni!! boleh ulang 2/3 pinggan ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyerr..kadang gitu laaa, yang bodoh-bodoh tu plak laku hahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.