JOM KE SEALIFE @ LEGOLAND MALAYSIA

JOM KE SEALIFE @ LEGOLAND MALAYSIA | MULANYA Sis ko nak tulis panjang-panjang gak ni, tapi takpelah, sebab dah pernah up pasal Sea Life ni, so kita up sikit-sikit je ler, selebihnya korang boleh tengok post lama Sis hehehehe.

Bukan malas lerr, tapi sebab masa padat beno ni, terkejar masa nak update ni, tapi nak juga update, sebab sayangkan gambar ni, so Sis up di sini. Sis suka sangat nengok gambar ni. Sebenarnya nak cite panjang pasal gambar ni, tapi nantilah, korang tunggu Sis balik bercuti ya. Now mood vacation is turn ON ...

Korang ada yang dah pergi ke? Atau baru tau ke? Atau belum pergi lagi?

Haaa apalagi, jommlaaa kita pergi. Bawa anak-anak mesti anak-anak suka. Sedangkan yang tua bangka ni pun excited hahahaha. Apalagi kalau bebudak hehehe..

Apa yang menariknya di Sea Life ni?

[Baca sini] : https://www.sislin76.com/2019/05/sea-life-malaysia-up-close-ocean.html


Soalan dan komen yang biasa Sis dengar dan dapat: Mahalnya tiket....

Mahal ke?

Abis tu? Ko ingat ikan-ikan tu dari sungai ke? Main pakai jaring je tangkap? Dan bagi makan dedak? Ermmm lu fikirlah sendiri kalau nak harga murah yer..

Yer tau mahal, kalau kena anak 5/6 orang memang parah gak lerr nak beli tiketnya. Tapi entahlah, bab harga tiket Sis tak tau nak komen apa. Memana pun sama aje memang mahal harganya kalau masuk taman tema. Senang cakap, Kalau rasa berkemampuan pergilah, kalau tak, diam ajelah, tak payah komen dan kondem apa-apa ya.

Tapi kalau dah datang dan lihat sendiri, masa tu baru ko akan kata, ooo patut le harga tiket mahal...

Krik krik krik....


Cantik gile obor-obor ! Tengok dekat-dekat, memukau mata betul!

Haa apalagi, ajomm leee kita!

Sea Life Malaysia

Harga tiket

RM95.00 (Dewasa)
RM74.00 (Kanak Kanak berumur 3 - 11 tahun)
RM74.00 (Warga Emas, 60 tahun ke atas)

Klik link untuk info lebih lanjut : http://bit.ly/SEALIFEMalaysia

Facebook Page Legoland Malaysia, : https://m.facebook.com/LEGOLAND.my/


P/S: Bangga okay, sebab Legoland Malaysia ni terletak di Johor! Lalalalala..

10 comments:

  1. Nnti singgah lagi, best dtg sini dpt tgok ikan and tenang rasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minggu ni pun ada ke sana nanti @Farah hehehe

      Delete
  2. ehh obor2 tu boleh tukar2 kaler.. humm kene pergi jugak ni gaye nye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa @AZ, color-color tu sebab lampunyaa, asalnya color putih aje dia tu..

      Delete
  3. sukaaaa sangat masuk sini...rasa tenang tengok ikan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, kalau boleh nak duduk lama-lama je kan @Sunah..

      Delete
  4. Teringin nak pergi. Suka tengok ikan ikan tapi kenapa jauh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehee takpe @Azhafizah, jauh tu boleh sekali nanti cuti-cuti Malaysia hehehe

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.