WORDLESS WEDNESDAY - FIRE EATER

WORDLESS WEDNESDAY - FIRE EATER | Yang suka akan pertunjukkan 'Makan Api' gini, haa boleh ke Thistle Hotel Johor setiap hari Sabtu jam 8pm. Yaa jika korang makan malam di Thistle pada hari Sabtu, akan ada pertunjukkan Fire Eater ini. Berkuasa giler ko dia telan api! Dah macam Boboiboy kuasa 3!!




Haa tu dia orang makan api tu haa hahahaha. Agak seksi tapi berkuasa! hahahaha..

Untuk tempahan meja Muhibbah Buffet Dinner , baca situ yaa.
#JocomXThisle


P/S: Hari ini Suami kata kita dinner luar, hehehe. Okay, dapur OFF ..

12 comments:

  1. cuba ko buat camtu .. nak tengok .. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaah engko tak tengok ke IG aku @Tatie oii...hahahahaha

      Delete
  2. Seronoknya bila tak perlu memasak...tapi tak nak la makan api! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah Kak @Seroja, rezeki untuk hari ini...

      Delete
  3. teringat yang dekat bukit gambang tu ari..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kannn itu lagi ramai kann @Juju, yang ni 3 orang je hahaha pun meriah...

      Delete
  4. akk pun macam Juju, sejak ko post psl mkn api ni teringat abang api kan Gambang, dialah abang api, dialah gorilla, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha abang api Gambang tu mana ek, Lin siap tanya budak api ni Kak, sebab macam familiar muka dia Kak @Seri ...

      Delete
  5. jangan la sis yang sembur api plak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha cuba nengok IG Sis @Suria hahahaha

      Delete
  6. seksi tapi berkuasa ek...ahahahahahahhahahhaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.