WORDLESS WEDNESDAY - PANDAN WANGI

WORDLESS WEDNESDAY - PANDAN WANGI | Tak sangka juga masa gi Bangkok baru-baru ni terjumpa pokok Pandan Wangi made in Bangkok ni hehehe. Ye laa dah tanam kat sana, so made in Bangkoklah.

Yaa wangi gile!! Rasanya macam lebih wangi yang di Bangkok dari di Malaysia. Sebab tu Bangkok tulis Pandom Wangi hahaha..
Sekian..



P/S: Hishh bilalah nak update cite travel Bangkok ni ek hahaha.

19 comments:

  1. pandom..nasib baik bukan pondan..hhahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kannnn berdekah gelak @Sunah hahaha

      Delete
  2. nasibla pandom, kalau pondan abis la hehehhe... nasi lemak pondan lah jadinya nnti

    ReplyDelete
  3. kak..xleh bawak blik ke ank pokok dia..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak terfikir pulak Sis ko nak bawak balik Cik @Nor hahahaha

      Delete
  4. oh lagi wangi daripada malaysia punya? wah excited jugak ni baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyerrr wangi gilerr, melekat kat tangan bau wanginya sepanjang hari @Umi..

      Delete
    2. pergh menggoda betoi la. rasa macam nak tanam lak. hehehe

      Delete
    3. Kannn...kat sini pandan Malaysia laaa @Umi hehehe

      Delete
  5. ntah...bila ntah nak diupdatenya cerita berjulajuli di Bangkok tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha Ammi @Sheila..tengah tggu mood Bangkok datang hahahahahaha

      Delete
  6. Sama aje macam pandan wangi Malaysia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama dari rupa @Wangi, tapi wangi dia, Saya rasa pandan Bangkok ni lagi wangi..

      Delete
  7. susah nak beza kalau bawa balik malaysia. beza tang wangi dia je lah..rupa sama dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa betul, rupa sama, wangi dia semacam wangi betul baunya pandannya @Azhafizah..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.