WORDLESS WEDNESDAY - GOOGLE ADSENSE

WORDLESS WEDNESDAY - GOOGLE ADSENSE | Alhamdulilah, akhirnya yang di tunggu-tunggu sampai juga. Sebenarnya iklan adsense Sis lama (hampir 5 bulan) dah kena 'hold' gara-gara menunggu surat no pin dari google adsense ni, padahal dah dekat sikit je nak cash outnya huhuhu.

So now, iklan sudah kembali!!



P/S: Bila iklan dah masuk, makin semangat nak update blog!! Lalalalala..

18 comments:

  1. Tahniah
    Alhamdulillah, rezeki masyuk

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Makaseh Cik @Nor, lama menunggu akhirnya sampai juga PIN tu huhuhu

      Delete
  3. Replies
    1. Tu bukan cash out @Nik, tapi surat no PIN, Lin punya iklan dah keluar lama, tapi no PIN takde, sebab tu haritu iklan kena HOLD sampailah dapat surat PIN ni..

      Delete
  4. Replies
    1. Hehehe tu laaa @Hernee, sikit je lagi nak cash out huhuhu

      Delete
  5. Replies
    1. Tau takpe, menunggu punya lamaa kan @Farah, kalau tak dah boleh cash out dah huhuhu

      Delete
  6. akhirnya kan..lama benau menunggu tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama sangat lama gilee @Rohaida...ni sikit lagi nak cash out heheheh

      Delete
  7. Alhamdulillah..tahniah. Moga bertambah lebat earnings akak. Aaaminn

    ReplyDelete
  8. wahhh.. mesti excited kan.. dulu pun excited bila dapat surat pin google adsense ni.. hehehe, selamat mengumpul earnings from GA!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat excited walaupun sebenarnya geram hahaha tapi takpe, janji dah sampai PIN nya dah bagus, kalau tak dah boleh cash out haritu @Asyiqin huhuhu

      Delete
  9. inilah dinamakan rezeki seorang blogger..

    rasanya kalau banyak trafik organik..banyak la juga income nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa Tuan @Hanafi, berkat kesabaran...masih banyak nak belajar ji macam mana nak menjana adsense..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.