WORDLESS WEDNESDAY - SPAGETI AGLIO OLIO

WORDLESS WEDNESDAY - SPAGETI AGLIO OLIO | Kesukaan Sis Lin kalau makan spageti suka jenis yang ini Aglio Olio. Dan semestinya mesti makan kalau singgah ke Restaurat Lemon Tree.



P/S: Jom masak nasi lemak sambal udang..

18 comments:

  1. Aihhhh...dia tayang Aglio Olio plak.....sabar SA 3 minggu je lagi...hahahaha....SA pun suka Aglio Olio dan semestinya kena ada seafood

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tu lee ni menu masa keluar dengan anak-anak baru ni @Suria, kegemaran Sis spageti Aglio Olio ni..

      Delete
  2. Replies
    1. Iyerr sedap @Azhafizah, sangat tidak mengecewakan...

      Delete
  3. Replies
    1. Sama juga, kita pun suka, tapi lebih suka pilihan yang pertama ni Kak @Seri hehehe

      Delete
  4. hahahaha...note yg bawah tu yg tak tahan tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehee sambal udang pedas gile harini Ammi @Sheila huhuhu

      Delete
  5. dengan udang besar gabak, mesti sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn memang besar udang yang di beri tu, fresh pulak tu @Norhidana ..

      Delete
  6. sedapnya sis.. kenyang makan tu banyak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyerr alhamdulilah, anak belanja @Dilah...

      Delete
  7. Replies
    1. Tu lerr, minggu ni tak dapat join @Sunah, nak rehat di hujung minggu...enjoy ya!

      Delete
  8. wow..sedapnya...kita pun suka aglio olio ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, tak jemu dan muak bila makannya kan @Rohaida ..

      Delete
  9. Replies
    1. Yaaa @Wak, sedap..portion banyak dan sangat menyelerakan...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.