LIRIK LAGU SALAHKU - YONNYBOII


LIRIK LAGU SALAHKU - YONNYBOII
Composer & Lyricist: Yonnyboii

Lirik Lagu Salahku - Yonnyboii

Maafkan aku jika aku bersalah
Ku hanya ikut hati yang berkata benar
Gerakan emosi buatku tercabar
Ku tahu ku susah ku mohon kau sabar
Kadang yang selesa harus ku melempar
Kadang yang ku tak mahu harus ku duga

Tapi sampai bila
Tapi sampai bila
Harusku begini
Selalu dipersalah

Sampai bila aku harus digelar penakut
Asyik menjelajah tapi selalu disangkut
bukan kau sorang yang rasa nyawa mahu dicabut
Tu bukan alasan cuma jiwa yang serabut

Kata kau ku simpan
Sumpah aku simpan
Selalu aku sebut di hati aku simpan
Walau kau rasa peti aku tak pernah kesah
Tapi kau salah jadi pernah tak kau nak kesah?
Ku bukan malaikat
Juga bukan syaitan
Ku cuma manusia
Takkan boleh nak kaitkan
Segala keputusan
Aku yang utuskan
Aku berfikir dahulu
Sebelum aku putuskan

Bencilah aku jika engkau perlu
Tapi hati ini akan masih sayangimu

Maafkan aku jika aku bersalah
Ku hanya ikut hati yang berkata benar
Gerakan emosi buatku tercabar
Ku tahu ku susah ku mohon kau sabar
Kadang yang selesa harus ku melempar
Kadang yang ku tak mahu harus ku duga

Tapi sampai bila
Tapi sampai bila
Harusku begini
Selalu dipersalah

selalu tertanya
di mana bantuanku
ku meminta tolong 
suluhkan jalanku
sungguh kuat jeritan nadaku
hanya mahu kau dengar segala hurainku
sesungguhnya aku tak tahan
diriku hanyut dengan perlahan
berikan aku kekuatan
untuk tempuhi apa yang ada di depan

''maafkan aku''

Bencilah aku jika engkau perlu
tapi hati ini tetap akan kasihimu



P/S: Tiberr suka pulak dengar lagu ni..

12 comments:

  1. Sedih pula seni kata lagu ini.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Kannn PC...lagu lama tapi baru ni terdengar, puitis sungguh...

      Delete
  3. dulu start suka lagu yonnyboii dalam drama budak tebing :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo Sis baru mendengar lagu ni..tu pun yang hangat isu viral lagu ni kenapa tak masuk AJL..

      Delete
  4. bukan OST Hadiah Dari Tuhan ke ni? Lagu dia semua ada deep meaning. :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya yaaa... sebab tup-tup naik je trending..

      Delete
  5. oh die ni ke penyanyi die..suka suara die..serak2 gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe iyeee Yonnyboii yang nyanyi lagu ni...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.