WORDLESS WEDNESDAY - PROMOSI SHOOT MENU MAKANAN


WORDLESS WEDNESDAY - PROMOSI SHOOT MENU MAKANAN | PROMOSI ! PROMOSI ! Korang ada kedai Makan? Jual makanan secara ONLINE? Tapi agak sukar untuk buat marketing ataupun Food delivery? Ini mungkin kerana gambar makanan korang tidak menarik walaupun sedap!

Dalam marketing, kita perlu menarik mata pelangan kita dengan gambar yang menarik dan sedap. Gambar yang boleh buat perut mereka berbunyi seperti concert rock.

@qashroffstudio menyediakan service Menu Shoot! UNLIMITED
MENU ! Simple shoot setiap menu korang. Mereka akan pergi ke kedai atau stall korang.

Dunia dah makin berubah, korang perlu adapt dan cepat cepat masuk dalam alam teknologi yang semakin berkembang.

TUNGGU APA LAGI HUBUNGI QASHROFF STUDIO SEKARANG !

Hubungi mereka sekarang

Hubungi mereka sekarang

Hubungi mereka sekarang

Lawat Website QashroffStudio

Promosi Shoot Menu Makanan


P/S: #SisSharing, so siapa yang memerlukan khidmat mereka, bolehlah hubungi mereka ya.. 

8 comments:

  1. Kan. Bila nak beli makanan memang first terpengaruh dengan gambar dulu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan Faizzah hahaha pastu kekadang, indah khabar dari rupa hahahaha

      Delete
  2. klu nak scroll makanan ni, make sure perut tak terlalu lapar haha

    ReplyDelete
  3. cantik juga gambar yg diorang amik tu. tengok pun lapar. nice sharing :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yee Tiara, kalau memana orang bisnes makanan, bolehlah kan amik servis mereka..

      Delete
  4. Bagusssss ada servis gini.. mudah orang nak photoshoot produk untuk promotion atau dikenali ramai.. Kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Nona.. kita yang blogger ni je struggle is real nak amik gambar makanan hahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.