AKU BUANG KASUT TU SEBAB TERPIJAK TAIK KUCING!

AKU BUANG KASUT TU SEBAB TERPIJAK TAIK KUCING! | Hampeh, hangin gak dalam hati harini, gara-gara turun aje dari kereta, tup-tup setepek terpijak taik kucing! Meraung bau dia walau baru aje terpijak, Sis ko rasa, mesti kucing tu baru melepas hajat, sebab tu taiknya masih lembik-lembik dan bau kuat.

Nak marah kucing pun bukan salah kucing, dia tu haiwan, memang berak merata ler, cuma geram gak, kenapalah kau berak kat situ! Betul depan kedai dobi. Sis meneman anak bujang cuci cadarnya yang nak balik Politeknik Mersing harini, so sampai aje depan dobi, bukak pintu kereta, tup-tup, arghhhhh pretttttt taik kucing penyek dek Sis ko pijak!


Tapi bersyukur gaklah, sebabnya Sis ko pakai kasut yang dah kira usang dan lama gak, buatnya Sis ko pakai kasut Jellybunny yang baru di beli tu, arghhh meraung di situ juga!. Bukannya tak boleh nak bawa balik, cuci dan guna, tapi fikirkan nak bawa masuk kereta, nak bawa dia sepanjang nak sampai kerumah, mampos pengsan Sis ko duk hidu bau taik kucingnya, aje gile tak sanggup Sis ko oii!

Sedangkan terpijak aje baunya melantong busuk, lagikan nak usung bawa naik kereta? Oh! Tidakkk, lebih rela buang tinggalkan aje dan beli je yang baru...ini kalilah ada alasan nak beli kasut baru, sambil jeling En Suami kakakakakah!

Okaylah, cukup lepas geram di sini, kang tak memasal, kena kecam...hahahaha 'Taik kucing pun nak update'! Hahahaha...ehhh sukalah ..

[Baca juga] : Slip Disc Boleh Claim Socso (PERKESO) - Kecacatan Kekal 

Harini settlekan anak bujang balik Poli, alhamdulilah, dah gerak balik dah pun..moga selamat sampai semuanya... then petang sikit, Sis nak ke event dalam Malaysia, malam kang kita ke 'Istanbul' yehaaa... lalalalala...


P/S: Bau taik kucing ni boleh jadi gaduh Laki Bini kalau terpijak oii!! Hahahaha..

22 comments:

  1. ahahahhaha ni pun boleh jadi entri seketul sis lin..memang kreatif! idolaaa...๐Ÿ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha post taik kucing pun dekat 1k view @Sunah hahahaha tak di sangka sangka...

      Delete
  2. bau taik kucing jiwa tak tenteram...

    ReplyDelete
  3. heheheh lepas ni sila sekodeng dulu sebelum turun kan kaki heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betullah, ngeri, keluar je kereta, terus terpijak, boleh bayangkan tak macam mana muka Sis waktu tu @Norhidana hahahahah

      Delete
  4. Kalau kena kat saya pun memang lempar juga selipar.. memang pantang sungguh dengan mende tu. . Terima kasih atas peringatan.. apa-apa lepas ni saya wajib tenung dulu bawah pintu kereta sebelum keluar jejak kaki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kannnn, adeiii tak pernah-pernah plak park kete, terus terpijak taiknyaa @Orchid hahahaha adeiii

      Delete
  5. Kalau SA pun sama Sis..sebab tu dlm keta kena ada kasut extra...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, tu laaa nasib baik ada selipor, kalau tak kaki ayam le dalam dobi tu @Suria...

      Delete
  6. perghhh.. taik kucing kalau baru lepas berak masih basah2 lagi memang menyengat bau dia... haha.. nasib baik kasut lama kan sis.. xdela galat nak buang terus.. kahkahkah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe, masa pijak tu terus dah dapat tangkap, arghhhh taik kucing!!! Adeii nasib baik kasut lamaa @Dilah huhuhu

      Delete
  7. terus terbau-bau taik kucing kat ofis ni.

    ReplyDelete
  8. alahai kami kat sini pun dah rasa macam bau tahi kucing jugak ni. aura dia masyaAllah :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakakakah sampai macam tu sekali ek @Umi hahahahaha

      Delete
  9. hahahahhahaha gelak2 ain bacaaa.. krlako gilerr. ni klo depan2 mauu terbahak gelakkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha nasib baik tak bukak cerita kat Istanbul, kalau tak mampos melekek gelak korang kan @Farahain hahahaha

      Delete
  10. Saya pernah kenaa..masa birthday lak tu..adoiiii..... Sabo jela sis...dapat gak kasut baruuu.ngehhhh5......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha ko dapat kasut baru tak @Nona hahahahah

      Delete
  11. taik kucing mmg tak blh bwak bincang oii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn, kalau boleh bawak bincang, dia mesti nak jadi president oiii @Hernee hahahahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.