PERBAHARUI RUTIN PENJAGAAN KULIT DENGAN SKINVIGORATE SONIC™ SKINCARE SYSTEM MARY KAY

PERBAHARUI RUTIN PENJAGAAN KULIT DENGAN SKINVIGORATE SONIC™ SKINCARE SYSTEM MARY KAY | Dapatkan hasil yang mengagumkan dalam masa 60 saat sahaja! Mary Kay hari ini telah memperkenalkan cara baru penuh inovasi untuk menjadikan rutin penjagaan kulit anda lebih baik dengan Skinvigorate Sonic™ Skincare System yang memastikan anda tidak perlu bersusah payah untuk mendapatkan kulit yang bersih dalam masa hanya 60 saat.

Skinvigorate Sonic™ Skin Care System wajib ada dalam rutin penjagaan kulit semua wanita kerana ia membuang empat kali lebih banyak kotoran dan debu, minyak yang terkumpul, solekan serta partikel-partikel pencemaran halus PM2.5 berbanding mencuci muka hanya dengan tangan.



Sains Di Sebalik Ciptaan Produk ini.

  • Kuasa Sonik: Skinvigorate Sonic™ Skin Care System boleh berputar lebih daripada 200 kali persaat dan direka untuk bergetar dengan pantas serta membersihkan wajah dan menanggalkan semua kotoran dari pori-pori dengan lembut dan secara mendalam.
  • Pembersih Khas Untukmu: Skinvigorate Sonic™ Skin Care System mempunyai tiga kelajuan dan membolehkan anda mengawal tahap pembersihan hanya dengan menekan butang dengan mudah.
  • Kualiti Yang Konsisten - Penentu masa satu minit yang automatik memastikan wajah anda
  • dibersihkan sempurna setiap kali penggunaan.
  • Pelbagai tambahan - Nikmatilah kegunaan tambahan daripada Skinvigorate Sonic™ Skin Care System dengan menggunakannya bersama serum Mary Kay kegemaran anda dan Skinvigorate Sonic™ Facial Massage Head.

Pengalaman penggunaan Skinvigorate Sonic™ Skin Care System boleh diperluaskan lagi dengan menambahkan kebaikan rawatan wajah kepada langkah olesan serum anda. Selepas menggunakan peranti ini dengan Skinvigorate Sonic™ Facial Massage Head, tiga daripada empat wanita mengatakan mereka lebih menyukai tambahan kepala itu berbanding mengoleskan serum hanya dengan jari. Serum meresap ke dalam kulit dan membuatkan kulit menjadi selembut dan sehalus sutera.



Peranti ini didatangkan dengan tiga kelajuan yang berbeza dan kebolehan untuk menambah kepala Skinvigorate Sonic™ Facial Massage Head. Ia membolehkan anda mencipta sebuah rutin khas untuk anda, dan memberikan penjagaan yang terbaik untuk kulit anda.

Skinvigorate Sonic™ Facial Massage Head juga mampu membersihkan kawasan muka yang sukar dibersihkan dengan tangan dan sesuai untuk digunakan dua kali sehari pada semua jenis kulit.

Rawatan kulit memang boleh membantu proses mikroedaran dengan membawa oksigen dan zat kepada kulit. Kepala Skinvigorate Sonic™ Facial Massage Head yang direka mengikut bentuk muka boleh memberikan 24,000 urutan mikro berkuasa sonik kepada muka dan leher anda pada setiap sesi dua minit. Mereka yang menggunakan peranti ini setiap hari berkata kulit mereka kelihatan lebih sihat dan segar. Wanita yang menggunakan kepala urutan ini juga berkata garis-garis halus kelihatan seperti menghilang dan kulit mereka rasa lebih anjal dan muda.


Skinvigorate Sonic™ skincare system berharga RM279, manakala kepala Skinvigorate Sonic™ Facial Massage Head berharga RM99, dan ia sesuai untuk semua wanita yang mahu melangkah ke era baru penjagaan kulit.

Alat ini hanya boleh didapati secara eksklusif daripada Perunding Kecantikan Mary Kay.


P/S: Semakin canggih gitu...guna mesin aje untuk cuci muka dan urut kepala hehehe..

4 comments:

  1. Sekarang dah mudah kan Sis..hehehe.Cepat je tanggal kotoran atau sisa makeup pada wajah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyerrr @PC, sekarang mudah dan cepat...jangan malas nak cuci muka je sudah..

      Delete
  2. canggih jugak barang2 mary kay ni ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn, Sis dh nampak dah Tatie ada guna masa duk sebilik dengannya, macam senang aje @Sunah nak cuci muka hehehehe

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.