EAT ALL YOU CAN DIPANJANGKAN PROMOSINYA SEHINGGA 19 DISEMBER 2019

EAT ALL YOU CAN DIPANJANGKAN PROMOSINYA SEHINGGA 19 DISEMBER 2019 | Kalau sebut 'Eat All You Can' aje, tentulah maksudnya, makan selagi kau boleh makan, atau kau makan selagi boleh makan, haa gitu. Di mana nak makan sepuasnya ni, mana lagi kalau bukan di Pulai Springs Resort di Qing Palace Restaurantnya.

Sebelum-sebelum ni, rasanya dah 3 kali Sis datang dan makan Eat All You Can ni, tapi sememangnya  sangat puashati dan pasti korang akan nak datang lagi makan sampai tak jemu. Menu yang tersedia ada lebih dari 80 menu, dan paling di minati ramai dan permintaan menu yang agak tinggi di sini adalah Peking Duck dia. Memang tersedap antara yang terbaik di Johor yang Sis makan!

Untuk kali ini atau yang belum berkesempatan lagi nak mencuba, yaaa berita baik buat korang, Eat All You Can kini dipanjangkan promosinya sehingga 19 Disember 2019 ini atas permintaan ramai. Makanya korang bolehlah datang makan di sini ya, jangan lepaskan peluang ni, nanti dah takde lagi, jangan menyesal gigit jari ya.

[Baca Juga] : Promosi Eat All You Can X JOCOM  



Untuk kali ini, Sis di beri lagi kesempatan untuk menikmati Eat All You Can ini bersama geng JDT Blogger. Walaupun tak semua yang dapat hadir, tapi yang ada ni pun dah cukup meriah. Ada juga yang baru pertama kali datang sini dan pertama kali mencuba All You Can Eat ni.

Yang penting korang datang jauh-jauh ke sini makan, tapi korang pasti puashati, balik dengan senyuman penuh perut di isi. Mana taknya, harga yang di tawarkan pun sangat berbaloi! Dengan hanya RM 60/65 korang boleh makan sepuasnya bertambah-tambah tanpa perlu berkongsi dengan orang lain, tu kalau ko jenis tamak hahaha.



Dua menu di atas ini memang menjadi kesukaan Sis, iaitu Szechuan Hot & Sour Soup dan Peking Duck. Yang dua ni kalau datang sini mesti kena order dan makan, kira dia dalam senarai 'must try dishes'. Dan kalau korang datang makan sini dan tak tau nak order macam mana, jangan risau, tanya dan bagitau aje dengan pelayan, yang korang nak order menu 'must try dishes'nya, nanti mereka taulah nak sediakannya.

Dan bila menu dah sampai, kalau agak korang nak cuba menu yang lain pula, haa korang boleh order lagi, kan dah kata Eat All You Can, kan kan, haaa makan selagi boleh makan, janji jangan membazir ya. Boleh ke page facebook @akusislin dan scroll cari, ada Sis masukkan gambar menu kesemuanya.

[Baca juga] : Celebrate Birthday Sis Lin di Qing Palace 



Haaa ko tengok meja atas tu, penuh dengan menunya, tu pun ada yang belum sampai lagi. Kami semua malam tu seramai 10 orang, dan tak sangka juga apa yang kami order semuanya di makan licin, hahahaha bagus, tak membazirkan. Selagi boleh sumbat, kita sumbat! Bayar sekali, makan sepuasnya, haaa itulah konsepnya.

Dan tanpa di sangka-sangka ada pulak surprise untuk seketul Sis Lin ni hahahaha. Sunah buatkan kek brownies tower dan dia bawa masuk sesenyap ke dalam sambil menyanyi-nyanyi laaa lagu besday, bikin Sis Lin malu tersipu-sipu aje tau hahaha. Kebetulan juga, birthday Sis baru aje 2 hari lepasnya berlalu, dan Sunah laa yang beriye nak sambutnya, katanya dah alang-alang, tapi tak sangka sampai nak surprise nyanyi gitu hahaha.

Sis Lin 43 years old! ..


Apa-apa pun terima kasih Sunah dan semua geng JDT Blogger yang ada pada malam tu. Brownies Sunah memang tak pernah mengecewakan, sangat sedap dan sangat berasa dia punya cokelat! Korang kalau nak order bolehlah order di Selera Sakura IG dia, memang puashati.

So korang, yang nak datang makan Eat All You Can ni, mai laaa. Promosi masih lagi ada dan berlangsung. Rugi tak datang mencubanya. Harga berpatutan dan menu banyak sangat!
*Minimum booking 4 pax.

[Isnin - Jumaat]
Hanya rm60+ untuk dewasa, dan rm30+ untuk kanak-kanak (3 - 11tahun).

[Sabtu & Ahad & Cuti Umum]
Hanya rm65+ untuk dewasa, dan rm32.50 untuk kanak-kanak.

Untuk tempahan boleh hubungi Qing Palace Chinese Restaurant 07-521 2121 / 07-555 4715

Halal? Yaa semestinya Halal.


P/S: Rasa macam nanti nak pergi juga lagi bawa Suami dan anak-anak. InsyaAllah ..

6 comments:

  1. aduhai, semuanya mabeles betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa semuanya sedap sampai terbawa-bawa dalam mimpi @Nohidana...

      Delete
  2. sedapnya tgk gmbr makanan semua tu..trus lapar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, tengaok banyak kali pun ni jadi lapar pulak @mama..

      Delete
  3. hahahha nasib tak suruh satu restoran nyanyi...🤣🤣🤣

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.