DAPATKAN CERMIN MATA 'LOHAS EYEWEAR' BERHARGA RM298 SECARA PERCUMA!


DAPATKAN CERMIN MATA 'LOHAS' BERHARGA RM298 SECARA PERCUMA! | Korang pernah dengar atau ternampak perkataan LOHAS?. Mungkin ada yang tertanya-tanya, perkataan bahasa apakah itu? Sebenarnya LOHAS adalah singkatan untuk perkataan Inggeris iaitu 'Lifestyles of Health and Sustainability'. LOHAS secara amnya bermaksud cara hidup yang mengutamakan kesihatan dan kecergasan, alam sekitar yang bersih, perkembangan sahsiah diri dan keadilan sosial.

LOHAS telah diiktiraf di Amerika Syarikat, Eropah Barat dan Asia Tenggara. Negara-negara Asia yang di maksudkan adalah Jepun, Singapura dan Taiwan. LOHAS ditubuhkan pada tahun 2014. Pengasasnya adalah Louis Huang. Ia adalah jenama rangkaian mata wang domestik yang terkenal. Ibu pejabatnya terletak di Kaohsiung, Taiwan. Terdapat banyak kedai-kedai yang telah dibuka di seluruh Asia.LOHAS Eyewear 

Dan untuk satu-satunya pasaran produk yang terkini yang bakal di jual di Malaysia adalah LOHAS Eyewear pada 14 Disember 2019 ini. LOHAS eyewear akan memberi secara percuma cermin mata bernilai rm298 kepada 150 orang pelanggan pertama yang datang di majlis pembukaannya nanti. Yaaa percuma cermin mata LOHAS berharga rm298 sempena promosi pembukaan rasminya di LOHAS Eyewear, A13, Jalan SS 15/4D, 47500 Subang Jaya, Selangor.

LOHAS Eyewear menawarkan servis secara percuma kepada cermin mata dan bingkai cermin jika berlaku sebarang masaalah. Dan juga 90 hari free warrranty (gantian percuma) pada setiap pembelian cermin mata LOHAS. Hampir lebih dari 500 design cermin dan bingkai yang di sediakan untuk pilihan korang. Termasuk juga versi harry potter universe handmade glasses.

Cermin mata LOHAS adalah yang terbaik dan bermutu tinggi ketelitian pembikinannya. Tidak mudah pecah, retak dan patah. Segala barang gantian adalah di bawah jaminan gantian semula selama 90 hari. Dan harga yang di tawarkan ke semuanya adalah standard price rm298 sahaja. Memang berbaloi jika membeli dan memakainya. Keselasaan si pemakai adalah keutamaan mereka.150 Cermin Mata Percuma LOHAS Eyewear 

Untuk mendapatkan cermin mata percuma LOHAS ini, korang di minta print screen komen korang di facebook atau Instagram LOHAS dan send to PM mesengger/DM insta LOHAS.
Mention juga nama, nombor telefon beserta print screen itu. Jika korang berjaya menjadi 150 orang terawal yang layak, pihak LOHAS akan hubungi korang.

Korang boleh jadi pemenang 150 orang pertama LOHAS Eyewear ini di facenook fan page dan juga Instagram LOHAS dan tinggalkan komen 'I would like to sign up for LOHAS Malaysia SS15 branch Grand Opening from December 14th (Saturday ) to December 16th (Monday) FREE prescription eyewear experience activity & first 150 people who make a successful reservation get FREE prescription glasses', dan TAG 3 kawan korang.

---------------------------------------------------------------------------------------

You have to print screen your comments on Facebook/IG and send it to LOHAS Facebook/IG messenger. Please mention your name & mobile number when you send the print screen. If you are successful to be the first 150 persons, LOHAS will get in touch with you.

You can participate by just following us on our Facebook fan page or Instagram page & leaving a comment. Comment must mention "I would like to sign up for LOHAS Malaysia
SS15 branch Grand Opening from December 14th (Saturday ) to December 16th (Monday)
FREE prescription eyewear experience activity & first 150 people who make a successful
reservation get FREE prescription glasses", and you must tag 3 friends.


Minuman Kesihatan Percuma 

LOHAS juga ada menyediakan produk kesihatan terhadap mata, iaitu minuman teh baik untuk mata. Dan jika korang datang ke LOHAS Eyewear sempena promosi pembukaannya nanti, korang akan dapat minuman percuma teh kesihatan ini dan juga baiki baik pulih servis cermin mata secara percuma!.

Antaranya minuman kesihatan produk LOHAS:

Healthy Herbal Tea for the Eyes
chamomile-sleep-care
Mint Leaf - Gastric
Licorice - Deheating
Scented bee leaves - digestion
Rosemary – Relief

So jangan lupa datang dan join promosi di facebook dan instagram untuk merebut menjadi 150 pemenang pertama cermin mata LOHAS Eyewear ini.

Untul lebih info dan pertanyaan, korang boleh ke :

LOHAS Eyewear / LOHAS樂活眼鏡
Alamat : A13, Jalan SS 15/4D, 47500 Subang Jaya, Selangor

Website: LOHAS Eyewear 
Facebook : LOHAS Eyewear 
Instagram: LOHAS Eyewear 


P/S: Cantik pulak design-design cermin mata LOHAS ni, nak skodeng gak le hehehe

4 comments:

 1. alahai kalau dekat boleh dapatkan spek mata dengan harga yang murah ni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannn, dengarnya ramai yang datang nak dapatkannya ...rezekilah siapa yang dapat tu..

   Delete
 2. Replies
  1. Kannnn cantik sangatt kedai cermin mata macam ni...

   Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.