Header Ads


OFFLINE - HOLIDAY MOOD ACTIVATED


OFFLINE - HOLIDAY MOOD ACTIVATED | Alhamdulilah, tahun 2019 yang penuh kesyukuran, banyak masa terluang bersama keluarga untuk pergi bercuti bersama Suami dan anak-anak, Syukur. Rasanya tahun 2019 paling banyak dan kerap Sis pergi keluar Johor dan negara untuk bercuti. Rezeki orang kata, bercuti dan berMe Time.

Dan untuk minggu ini juga bermula hari ini, sekali lagi Sis OFFline dan Holiday Mood Activated!

Kemana? Lalalala macam biasa, nanti akan Sis update ya. Tak jauh pun, hanya dalam Malaysia aje, cuma yang happeningnya, satu family Sis generasi Md Noor, semua pergi, kecuali anak bujang Sis yang tak dapat join sama..ermmmm kebetulan 9/12/2019 sem4 pun bermula.

Tak dapat Sis ko bayangkan betapa riuhnya nanti seramai 23 orang pergi bercuti hahahaha, adeii...Suami le paling excited seperti biasa bila kata nak pergi bercuti. Cuma agak terkilan katanya, sebab anak bujang dia takde sama.

[Baca juga] : Pageviews Blog Cecah 80k Sehari !


So korang, jangan rindu-rindu ya, jemput-jemputlah baca posting Sis yang lelama yaa hahahaha..Nanti balik Johor, Sis akan terus berkongsi cerita holiday lagi ya.

Doakan perjalanan kami selamat semuanya.
Okay, bye dulu..nak double check apa yang patut dulu.


P/S: Terima kasih Suami siap belikan Bininya baju mandi 😆

14 comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.